vaggelakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- salzburg?!
ξερει κανεις να μου πει αν μπορω να κανω πρωτα την κρουαζιερα και μετα την περιηγηση με το λεωφορειο?
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!ΘΕ'Ι'ΚΟΟΟΟΟ!!!!!! αλήθεια τώρα επειδή εγώ θα πάω το Νοέμβριο 8 μέρες Βουδαπέστη, ποιά άλλη εκδρομή μπορώ να κάνω εκεί γύρω αυθημερόν και με τι μέσο?? μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι?Δεν ξερω αν εννοεις αυτο (μαλλον οχι!) αλλα υπαρχει ενα στην Βουδαπεστη που τα κανει κ τα δυο!
7ZLixDu_F1U[/media] - River Ride - Amphibious Bus Budapest
8 μέρες? θα πλείξεις εκείΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!ΘΕ'Ι'ΚΟΟΟΟΟ!!!!!! αλήθεια τώρα επειδή εγώ θα πάω το Νοέμβριο 8 μέρες Βουδαπέστη, ποιά άλλη εκδρομή μπορώ να κάνω εκεί γύρω αυθημερόν και με τι μέσο?? μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι?
χαχαχχα!!!! το πιστόλι δεν θα το έχω μαζί μου οπότε δεν υπάρχει φόβος!!!!!Εκεί γύρω λοιπόν έχει πολλές άλλες ενδιαφέρουσες χώρες.Κάτσε δυο μέρες στη Βουδαπέστη και μετά πήγαινε δες καμιά άλλη χώρα.
έτσι ελπίζω , να δω και λίγο παραέξω από Βουδαπέστη την Ουγγαρία αλλά δεν έχω την ευχέρεια να βάλω διανυκτερεύσεις για αλλού!!! Γι'αυτό ρωτάω τους πολυταξιδεμένους, αν υπάρχει καμία ενδιαφέρουσα εκδρομούλα για αυθημερόν από Βουδαπέστη!!! Το καραβάκι στο Δούναβη από ό,τι είδα σε κάποιες ιστοσελίδες, κάνει 1 1/2 ώρα βόλτα απλά κατά μήκος της πόλης!8 παρα πολλες, 3 αρκουν για τη πολη και τα μουσεια της...εκδρομες για αλλες 5 μερες δεν ειναι πολλες?
αν δε θες να πας αλλη χωρα , ανακαλυψε καλυτερα την ιδια...βαλε διανυκτερευσεις και αλλου, χωρα δεν ειναι μονο η πρωτευουσα...κατι που μακαρι να ειχαμε το χρονο να καναμε για καθε χωρα
ευχαριστώ πολύ !!! ήδη έχω τσεκάρει για τη λίμνη!! θα πάω οπωσδήποτε!!Στα 10km βορειοδυτικα της λιμνης Balaton ειναι το Veszprem.Ομορφη κωμοπολη με εναν εντυπωσιακο πυργο πυρασφαλειας μεσα σε ενα καστρο.Απο εκει και η θεα υπεροχη.Επισης πιο κατω χαριτωμενη ειναι και η Τapolca.