giota1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αλασκα και σκανδιναβια
Ναι έγραφε off airport supplier.
αρα οταν θα φτασεις βγες απο το αεροδρομιο στο τερμιναλ που σου γραφει.απεναντι απο το δρομο ειναι ο σταθμος των τρενων, εκει αραζουνε και τα τουριστικα λεωφορεια, καπου εκει θα σε περιμενει (τουλαχιστον εμας και αλλο ενα ζευγαρι εκει μας περιμενε), ειναι ενα ασημι βανακι που γραφει advantage, με μικρα γραμματα ομως, πανω στη πορτα. μολις φτασεις ομως καλεσε το τηλ. που γραφει και ενημερωσετε τους οτι εφτασες(βαζεις το 0039 μπροστα σε καθε ιταλικο αριθμο που καλεις). το τονιζω γιατι εμας απο τα κεντρικα της autoeurope μας ειχανε πει οτι θα μας περιμενει στον τερμιναλ "?" και περιμεναμε εκει , και ενω επερνα τηλ στον αριθμο που ειχε το voucher αλλα χωρις να βαζω το 0039 μπροστα (ολιγον τι ξανθια) και μου ελεγε λαθος αριθμος και εψαχνα 2 ολοκληρες ωρες να τους βρω, πολυ ταλαιπωρια και μετα επρεπε να οδηγησουμε για φλωρεντια.
Έχεις δίκιο, θα τους πάρω τηλέφωνο για να μην έχω κανένα πρόβλημα. Έχω κι άλλη πιστωτική αλλά προτιμώ την prepaid για θέμα ασφάλειας.
δεν ξερω αν θα την δεχτουνε γιατι αν εσυ για παρδειγμα σπασεις το αμαξι η κανεις καποια παραβαση πως αυτοι θα σε χρεωσουν αν δεν ειναι πιστωτικη?
εμας παντως δεν μας δημιουργασαν κανενα προβλημα. οταν παραδωσαμε το αυτοκινητο και κανανε το σχετικο ελεγχο και ειδανε οτι ολα ειναι οκ, φυγαμε και δεν πληρωσαμε τιποτα παραπανω ουτε ειχανε χρεωσει τη πιστωτικη.
α! οταν φτασεις δωσε χαιρετισματα στα παιδια και οι δυο που ειδα εγω ητανε κουκλοι......
τωρα αν χρησιμοποιησεις gps πες τους να σου γραψουνε την διευ/νση του γραφειου γιατι πρεπει να το παραδωσεις εκει και οχι στο αεροδρομιο. ο αριθμος της διευ/νης δεν μου εβγαινε στο δικο μου gps , νομιζω ητανε 164 ή 163 και ,μου εβγαινε 162 αλλα μην αγχωθεις αν γινει κατι τετοιο, πατα αυτο που βγαινει και σε βγαζει στο γραφειο.
οτι αλλο θελησεις εδω ειμαι....