Bingo
Τι να σε κανω βρε Κατερινιω; Αφου ρωτας ποια Πολη...ααααααααααααχχχχχχχχχ! τι διαβαζω μεσημεριατικα!!! ντροπη σου! απλα δεν ειχα δει το προηγουμενο μηνυμα !!!! Φτου σου! εγω μιλαω σοβαρα κι εσυ ^%&&^*
φύγε από την ζούγκλα να σωθείςκαι εγω ετσι ελεγα αλλα μετα το διμηνο εχω αποθημηση την ελλαδα . Ειναι ζουγκλα εδω!
Εσύ ξεκίνησες από την Ελλάδα πιστεύοντας ότι θα ζήσεις ζωή παραμυθένια στη Νέα Υόρκη, έτσι απλά χωρίς κόπο χωρίς στεναχώριες χωρίς προβλήματα, μόνο και μόνο επειδή έχει ουρανοξύστες και επειδή βλέπουμε στις ταινίες να περνάνε καλά?Ενοειται πολλα πραγματα δεν μπορω να συνιθισω εδω, ηρθα για μονιμα αλλα δεν με βλεπω να την παλευω. Οσοι νομιζεται οτι η νεα υορκη ειναι ουρανοξιστες και μεγαλοι δρομοι και ζωη παραμυθενια να ξερετε οτι τα μισα εδω ειναι ενα ψεμα!
Δεν ενοοω αυτο φιλε απλα δεν υπαρχει λογικη σε πολλα πραγματα. Βλεπω αλλους που ειναι 3 και 4 χρονια και τα λενε και οι ιδιοι. Φευγεις απο την ελλαδα για κατι καλυτερο ενοειτε, αλλα αν δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει εδω περα και να το θελει αληθινα ξεχασε το!δεν μπορει να μου εχεις σπιτια παραγκες και υπογεια και να μου τα νοικιαζεις 1 και 1,5 χιλιαρικο.Εσύ ξεκίνησες από την Ελλάδα πιστεύοντας ότι θα ζήσεις ζωή παραμυθένια στη Νέα Υόρκη, έτσι απλά χωρίς κόπο χωρίς στεναχώριες χωρίς προβλήματα, μόνο και μόνο επειδή έχει ουρανοξύστες και επειδή βλέπουμε στις ταινίες να περνάνε καλά?