tzo
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θιβετ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- γυρος του κοσμου
Επιτέλους το πολυπόθυτο ταξίδι στην Ινδία και το Νεπάλ φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά!!!!!!!!Μόλις σήμερα βγάλαμε τα εισητήρια (με αιρ αραμπια, αργήσαμε λίγο και το ποσό ανέβηκε στα 480 ευρω, Αθήνα-Δελχί μέσω Σάρζα και Κατμπαντού-Αθήνα μέσω Σάρζα και πάλι ) και κάναμε αίτηση για βίζα Ινδίας(μας είπαν οτι θα την πάρουμε σε τρείς εργάσιμες ημέρες)......έχουμε κλείσει με ένα νεπαλέζικο πρακτορείο όλο το πακέτο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα είναι συνεπείς σε αυτά που μας λένε.....Φεύγουμε σε 10 μέρες!!!!!!!!!!!
Εδώ θα ήθελα όμως και την γνώμη σας σε ότι μπορείτε να βοηθήσετε.....
Κατά αρχήν, αν κάποιος έχει ταξιδέψει με αιρ αράμπια, οπότε λογικά και μέσω Σάρζα, αν βγήκε απο το αεροδρόμιο για καμιά βόλτα στην Σάρζα....και έχει να μου πει κάτι σχετικά...Θα έχουμε 10 ώρες μέχρι να φύγουμε απο εκεί και σκεφτόμαστε μιά βολτα στην πόλη, οπότε θα ήθελα κάποιες γνώμες αν υπάρχει δυνατότητα απο κάποιον......
Την αγωνία μου ότι θα είμαστε δύο γυναίκες την έχω εκφράσει και σε ένα άλλο λίνκ, αλλά απο δω φαντάζομαι θα πάρω περισσότερες γνώμες και απόψεις...
Γενικά, οτιδήποτε έχετε να μου επισημάνετε για το ταξιδάκι μου θα ήταν μεγάλη βοήθεια για εμένα..........
Εδώ θα ήθελα όμως και την γνώμη σας σε ότι μπορείτε να βοηθήσετε.....
Κατά αρχήν, αν κάποιος έχει ταξιδέψει με αιρ αράμπια, οπότε λογικά και μέσω Σάρζα, αν βγήκε απο το αεροδρόμιο για καμιά βόλτα στην Σάρζα....και έχει να μου πει κάτι σχετικά...Θα έχουμε 10 ώρες μέχρι να φύγουμε απο εκεί και σκεφτόμαστε μιά βολτα στην πόλη, οπότε θα ήθελα κάποιες γνώμες αν υπάρχει δυνατότητα απο κάποιον......
Την αγωνία μου ότι θα είμαστε δύο γυναίκες την έχω εκφράσει και σε ένα άλλο λίνκ, αλλά απο δω φαντάζομαι θα πάρω περισσότερες γνώμες και απόψεις...
Γενικά, οτιδήποτε έχετε να μου επισημάνετε για το ταξιδάκι μου θα ήταν μεγάλη βοήθεια για εμένα..........