25 Ιουλίου 2012 #1 S spirit New Member Μηνύματα 4 Likes 0 καλησπερίζω την όμορφη παρέα σας! εδώ και πάρα πολύ καιρό έμπαινα στα κλεφτά από την δουλειά και διάβαζα τα θέματα ή έπαιζα κουίζ τώρα ήρθε η ώρα να γίνω και εγώ μέλος καθότι πλέον έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο ως νέα μανούλα με άδεια λοχείας.
καλησπερίζω την όμορφη παρέα σας! εδώ και πάρα πολύ καιρό έμπαινα στα κλεφτά από την δουλειά και διάβαζα τα θέματα ή έπαιζα κουίζ τώρα ήρθε η ώρα να γίνω και εγώ μέλος καθότι πλέον έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο ως νέα μανούλα με άδεια λοχείας.
25 Ιουλίου 2012 #2 deka Member Μηνύματα 471 Likes 347 Επόμενο Ταξίδι Mama Africa Ταξίδι-Όνειρο Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καλά ταξίδια και να ζήσει το μωράκι σου, να είναι γερό!
25 Ιουλίου 2012 #3 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.012 Likes 2.245 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Καλως ορισες και να σου ζησει το μωρακι σου.
26 Ιουλίου 2012 #4 S spirit New Member Μηνύματα 4 Likes 0 Γεια σας Άννα και Πάνο σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα να είστε καλά!!!!!
3 Αυγούστου 2012 #5 D dimitristhiva Member Μηνύματα 7 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι κωσταντινουπολη Ταξίδι-Όνειρο κωσταντινουπολη Καλώς όρισες και εγώ καινούργιος είμαι να σου ζήσει και το μωράκι σου……
7 Αυγούστου 2012 #6 traveltralala Member Μηνύματα 62 Likes 13 Επόμενο Ταξίδι Παρίσι Να σου ζησει το πιτσιρικι και καλως ήρθες!!!