North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Eίμαι 100% σίγουρος ότι ένας μαθητής Δημοτικού δεν έχει δει τα βασικά απ' την ιστορία της χώρας που ζει, ποιος ο λόγος να εκδράμει στην Τουρκία?Σχετικά με το -άσχετο με το θέμα- αν είναι καλό ή όχι να πηγαίνουν τα δημοτικά εκδρομή μέχρι την Κων/πολη είμαι σίγουρα υπέρ υπό κάποιες συνθήκες βέβαια... Δεν υπάρχει καλύτερος και πιο ανάγλυφος τρόπος να κάνεις ένα παιδί να ενδιαφερθεί για τον πολιτισμό, την ιστορία και την γεωγραφία ενός τόπου.
Υπάρχουν αξιολογότερα αρχαιολογικά μνημεία στην Ελλάδα για ένα παιδί δέκα χρονών (εκτός και αν όλα αυτά που συζητάμε είναι μια πρόφαση ώστε κάποιοι γονείς να κάνουν free - ή περίπου free διακοπές στην Πόλη)...
+100Δεν ξέρω βρε παιδιά...τι να πώ. Νομίζω τα παιδιά σήμερα χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα πρίν αρχίσουμε να τα πηγαίνουμε στο δημοτικό εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό. Πρέπει αρχικά να είναι έτοιμα να δεχθούν τον σκοπό του ταξιδιού και να εκτιμήσουν τον λόγο και τον στόχο τελικά του ταξιδιού.
Παιδιά Δημοτικού σε εκπαιδευτική εκδρομή να γυρίζουν μεσάνυχτα στα σοκάκια της Πόλης... εκπαιδευτικότατος ο χαρακτήρας της εκδρομής, σίγουρα!Χθές αργά το βράδι επιστρέψαμε απο την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολή . Όλα πήγαν υπέροχα. Η περιοχή ήταν άψογη , την περπατούσαμε το βράδυ στις 12 μ.μ. μάνες με παιδιά. . .
Μήπως πήγατε και σε χορό της κοιλιάς?