ΗΠΑ επιλογη ζωης

foivakos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
γεια σας ειμαι νεο μελος πολυ ενδιαφερον το φορουμ.εχω σκοπο να παω ηπα 1 μηνα στα ξαδερφια μου.Με esta ταξιδι μετη γυναικα μου παντρευτηκαμε πριν 3 μηνες.ειναι αρχιτεκτονας τοπιου εγω ειχα καφε μπιστρο.τωρα εισοδημα μονο απο παρκο φ/β.αν μας αρεσει θα το σκεφτουμε να μεταναστευσουμε εκει λογω κ των ξαδελφων ειναι δικηγοροι παρεπιμτοντος.με βαση το μεταναστευτικο τους δυσκολο το βλεπω αλλα....ελπιζω. εχω 1 ποσο για να ανοιξω εκει αναλλογο καφε. σαν επενδυση υπαρχει περιπτωση? να παρω καρτα?η καποιο τροπο αναλογο?ξερει καποιος. το ποσο ειναι 50.ευχαριστω
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.039
Καλως ηρθες...σιγουρα αυτο που θελεις ειναι επιλογη ζωης και ευχομαι να το πετυχεις...
Κανε μας μια χαρη,ομως...ξαναγραψε το κειμενο σου με ολοκληρωμενες προτασεις....
(γιατι εδω δεν χρεωνουμε με το λεπτο...:D)
 

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Καλώς ήρθες..θα είναι πολύ πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο..έλα εδώ με το καλό..και μίλα με έναν μεταναστευτικό δικηγόρο να σου πει τις επιλογές που έχεις..μετά κλείσε και ένα ραντεβού με το immigration να σου πουν και εκεί μια γνώμη και αποφασίζεις μετά μόνος σου πόσο εύκολο η δύσκολο είναι και τι θυσίες απαιτούνται..όσον αφορά το μαγαζί που λες ότι θες να κάνεις..εδώ δεν αρκεί μόνο να έχεις τα λεφτά..χρειάζονται και άλλα πράγματα που θα αργήσεις λίγο να τα έχεις..σου εύχομαι το καλύτερο..
 

foivakos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα κ για την συμβουλη καρφιτσα.απλα δεν ηθελα να ειμαι φλυαρος στο 1 μηνυμα. Εχω τελειωσει γυμναστης ειμαι 39 ετων ειχα δικο μου καφε αλλα εκανε τον κυκλο του κ λογω κρισης προτιμησα να το κλεισω.νιοπαντρος οπως σου ειπα εβαλα τις οικονομιες μου σε 1 φωτοβολταικο παρκο.αλλα κ εκει δυσκολα πληρωνουν με καθυστερηση 7 μηνων,αστααα.με κουρασε η ελλαδα κ η καθημερινη μιζερια που επικρατει. βαρεθηκα. δεν εχω αλλο υπομονη. δουλευω απο 17 χρονων κ ουσια καμμια.ντροπη στους πολιτικους μονοι τους τα φαγανε κ συνεχιζουν. εχω 2 ξαδερφια στις ηπα δικηγοροι ο ενας εισαγγγελεας. θα τους επισκεφτω τον μαρτιο για 1 μηνα.αν μας αρεσει σκεφτηκα να μετοικησουμε εκει αλλλα το μεταναστευτικο πολυ δυσκολο.ακουσα οτι με επενδυση εκει υπαρχει περιπτωση για πρασινη καρτα. το ποσο που εχω ειναι 50κ. ΒΟΧΕRΑΚΙ τι εννοεις κ αλλα πραγματα που θα αργησεισ να τα εχεις? ο θειοσ μου ειναι εκει 41 χρονια εξηγησε μου σε παρακαλω.
ολες οι αποψεις δεκτες ευχαριστω
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.445
Likes
17.500
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι το ποσό που πρέπει να επενδύσεις είναι σε εντελώς διαφορετικό κατηγορία από αυτό που περιγράφεις. Υπάρχει ένα μέλος εδώ που συνήθως δίνει συμβουλές για τέτοια πράγματα, ο @diavatirio.com , θα περιμένουμε να δούμε αν σου απαντήσει.
 

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Φίλε μου το ποσό που χρειάζεται για να θεωρηθείς επενδυτής εδώ και να σου δώσουν χαρτιά είναι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο από 50.000
Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό που εννοώ..και δύσκολα αναλύεται από ένα φόρουμ..θα δεις πολλά πράγματα μόλις πας και όσο περισσότερο κάθεσαι τόσο θα σχηματίζεις την δική σου γνώμη και θα αλλάζεις άποψη για πολλά πράγματα που άκουσες σου είπαν η είδες στην αρχή..θα σου πω ένα πολύ μικρό παράδειγμα..μπορεί να έχεις λεφτά αλλά χωρίς κάποια πράγματα εδώ πχ gredit score δεν θα σου νοικιάζει κανείς χώρο για μαγαζί..οπότε θα εξαρτάσαι συνέχεια από κάποιον άλλον με ότι αυτό συνεπάγεται..οι όποιες δυσκολίες συναντήσεις δεν σημαίνουν ότι δεν αξίζει να προσπαθήσεις να φτιάξεις εδώ την ζωή σου..απεναντίας..κάθε εμπόδιο για καλό..και να είσαι σίγουρος ότι εδώ τις περισσότερες φορές η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και ανάλογα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.561
Μηνύματα
901.369
Μέλη
39.297
Νεότερο μέλος
lourencfr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom