Μάλλον θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν οι ειδικοί στα εξωτιά ταξίδια. Θέλεις να την αράξεις σε μια παραλία και να μην το κουνάς από εκεί, π.χ. μαλδίβες ή θα ήθελες να το συνδυάσεις και με εκδρομές ποικίλου ενδιαφέροντος π.χ. μπαλί. Πόσες ημέρες (διανυκτερεύσεις) διαθέτεις; Και από budget. A και φυσικά καλώς ήρθες στην παρέα μας.θα ήθελα να πάω κάπου εξωτικα τον Αυγουστο, τι μου προτείνετε?
ευχαριστω
Μπαλί έχω πάει εγώ Αύγουστο, μια χαρά ήταν ο καιρός, είχε και τις βροχούλες του αλλά πολύ σποραδικές.
Ευχαριστώ αφεντικό, διότι το είχα μια έννοια, καθώς μόνο Αύγουστο δυστυχώς μπορώ να κάνω ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Ελπίζω να τα καταφέρω φέτος.
Πάρα πολύ ωραία είναι στη Βενεζουέλα, -ή μάλλον τέλεια!!- αλλά είναι λίγο δύσκολο να πας μόνη σου ενώ με πρακτορείο Ελληνικό, πχ. versus, είναι αρκετά ακριβά.θα ήθελα να πάω κάπου εξωτικα τον Αυγουστο, τι μου προτείνετε?
ευχαριστω
Ξεκίνα τη μελέτη από τις ταξιδιωτικές ιστορίες του φόρουμ, θα βρεις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν.....Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες! Νομίζω πως τελικά τείνω προς Ταυλάνδη οπότε.....ποιος ξέρει να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το μέρος?? Με ποια αεροπορική να κλείσω για πιο φθηνά? Αξίζει να παω και για λίγες μέρες Μαλαισία μιας και θα είμαι εκει κοντα? Είναι επικύνδυνη η Μαλαισία?
Ευχαριστω!
καλημερα!!!!λοιπον μαλαισια πηγα πριν απο 3 χρονια...ηταν απλα τελεια!!πηγαμε οργανωμενο βεβαια αλλα για την κουαλα λουμπουρ δεν χρειαζεται.χρειαστηκε στο βορνεο που πηγαμε που ηταν και κει πολυ ωραια!!οχι δεν ειναι επικυνδινη...ειναι ξεμυαλιστρα!!!το τι πολυκαταστηματα και κακο εχει δε λεγεται!αξιζει να παει κανεις!και φυσικα οι διδυμοι πυργοι!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες! Νομίζω πως τελικά τείνω προς Ταυλάνδη οπότε.....ποιος ξέρει να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το μέρος?? Με ποια αεροπορική να κλείσω για πιο φθηνά? Αξίζει να παω και για λίγες μέρες Μαλαισία μιας και θα είμαι εκει κοντα? Είναι επικύνδυνη η Μαλαισία?
Ευχαριστω!