• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μέσω Greeka

rukavina13

Member
Καλησπέρα σε όλους

Το διάστημα 25/7 - 1/8 θα είμαι διακοπές στη Νάξο και θα χρειαστώ ένα μικρό αυτοκίνητο για τις εκεί μετακινήσεις. Ψάχνω μία πολύ οικονομική λύση και έπειτα από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε αυτό: http://www.greeka.com/car-rental/car_extra.php

Θα ήθελα την γνώμη σας για το αν είναι αξιόπιστο το site καθώς επίσης και για το αν οι τιμές που δίνει είναι τελικές.

Υ.Γ. Δεν είναι δυνατόν να παίρνω σε γραφεία rent a car στην Νάξο και να μου ζητάνε 45 ευρώ την μέρα για 1000cc :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
δεν εχω αποψη για το site αν ειναι αξιπιστο ή οχι .. εχω να σχολιασω το Nickname σου που μου αρεσει πολυ και αυτο που ειπες για το τι τιμες σου ζητανε απο τα γραφεια .... και μετα απορουνε γιατι δεν εχουνε κινηση στο γραφειο τους ...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Στα πιο πολλα νησια οι ενοικιασεις αυτοκινητων ξεικνανε απο 35 ευρω κατα μεσο ορο, αντε 30 με κανενα παζαρι. Θεωρω βλακεια να το κλεισει κανεις μεσω ιντερνετ. Παζαρεψε τηλεφωνικα ή επιτοπου και θα το κατεβασουν, κριση εχουμε.

rukavina13

Member
δεν εχω αποψη για το site αν ειναι αξιπιστο ή οχι .. εχω να σχολιασω το Nickname σου που μου αρεσει πολυ και αυτο που ειπες για το τι τιμες σου ζητανε απο τα γραφεια .... και μετα απορουνε γιατι δεν εχουνε κινηση στο γραφειο τους ...
χα χα χα χα χαααα σου έκανε εντύπωση το nickname; παίζει να είμαι ο μοναδικός που έχω φανέλα του! Η πλάκα με τα γραφεία rent a car είναι ότι ΟΛΑ ξεκινάνε από 45 ευρώ!!!!

rukavina13

Member
Στα πιο πολλα νησια οι ενοικιασεις αυτοκινητων ξεικνανε απο 35 ευρω κατα μεσο ορο, αντε 30 με κανενα παζαρι. Θεωρω βλακεια να το κλεισει κανεις μεσω ιντερνετ. Παζαρεψε τηλεφωνικα ή επιτοπου και θα το κατεβασουν, κριση εχουμε.

Αφού το βρίσκω με 30 ευρώ την μέρα μέσω Greeka.gr δεν νομίζω ότι κάνω βλακεία να το κλείσω. Στην Νάξο ένα 1000cc αυτοκίνητο ξεκινάει από 45 ευρώ εκείνη την περίοδο!

alex_thess

Member
Αφού το βρίσκω με 30 ευρώ την μέρα μέσω Greeka.gr δεν νομίζω ότι κάνω βλακεία να το κλείσω. Στην Νάξο ένα 1000cc αυτοκίνητο ξεκινάει από 45 ευρώ εκείνη την περίοδο!
Καλησπέρα! Αν δεν έχεις δουλέψει το site Greeka.gr ή αν δεν έχεις ακούσει για αυτό μην βάζεις την πιστωτική σου κάρτα παρολου που το site έχει ασφαλή συνδεση!
Το καλυτερο είναι να επικοινωνήσεις μαζι τους Greeka.com :: Contact us να σου κάνουν την κράτηση και να τους καταθέσεις τα λεφτα με τραπεζικό έμβασμα!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom