Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
δες αυτο..http://www.booking.com/hotel/tr/fen...6afa6d2f262f738d7b96145a89db8;dcid=1#policies δεν το ξερω σαν ξενοδοχειο αλλα σιγουρα η περιοχη ειναι πιο βολικη αι κοντα στο πατριαρχειο πας με ποδια!..με λεωφορειο πας Εμινονου και ΤΑΧΙΜ ευκολα περνανε πολλα και συχνα..και εχει δωρεαν παρκινγ...επαναλαμβάνω δεν το ξερω το ξενοδοχειο!!..αλλα και το αλλο που ειδες το Mariot ειναι ξενοδοχειο συνεδρίων..και μπορει να εχει πιο πολλες πολυτέλειες..αλλα εσεις απο οτι καταλαβα το ξενοδοχειο το θελετε μονο για υπνο επισεις αν παρετε ταξι για επιστροφη πρωτα παζαρι και να μην δωσετε πανω απο 10Τλ απο Εμινονου ή 15τλ απο Taxim ..Αυτα απο μενα..οπως και ναχει καλό Πασχα και να περασετε ομορφα..στην Αγαπημενη Πόλη...!!!!όχι απλά σε ακούω αλλά λαμβάνω πάρα πολύ σοβαρά αυτά που λες, απο την στιγμή που έχω εμπειρία μιας μονο ημέρας στην Πόλη. Το θέμα είναι πως χρήματα δεν υπάρχουν και με παρκινκ στο κέντρο βρίσκω 150ε και πάνω. Όσο για την ανάσταση σκεφτόμουνα να πάω με το αμάξι στο πατριαρχείο. Στην Ασιατική μεριά (maltepe) έχω βρει μερικά αποδεκτά ξενοδοχεία. Έχει κανείς γνώμη για εκείνη την μεριά? Επίσης αν ξέρει τα ιδιωτικά πάρκινκ στο κέντρο τι τιμές έχουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω και σε hostel. Αρκεί το σύνολο διανυκτέρευσης μαζι με παρκ να μην ανέβει πάνω απο 120ε. Καταραμένη κρίση.
Last edited: