Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
η εταιρεία που σου γραφω που ειναι διπλα στις βαρκες η TURYOL ( BOGAZ TURU) ετσι γραφει η ταμπελα σε πηγαινει πανω κατω κοντα στα παράλια Καπου εχει παρει το ματι μου για μια αλλη που ακολουθει την ιδεα των λεοφωρειων Hop-on Hop-off αλλα δεν εχω αμεσες πληροφοριες για αυτο Ισως καποιος αλλος συμφουρητης μπορει να βοηθήσει. Για τα πριγκιπονησια υπάρχει συνδεση μεταξυ τους αλλα οι περισσότεροι κατεβαινουμε στο τελευταιο που ειναι και το πιο μεγαλο Στη Πριγκηπο και εκει θα πας με αμαξα το γυρο του νησιου με 70ΤΛ και κανεις και μια βολτα στο λιμανι και απογευματάκι γυρνας παλι πισω Αν δεν εχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγω να πας στα αλλα μην καταίβεις. Αν θελεις να μιλάς με Ελλάδα καλλίτερα ειναι να παρεις καρτα 4TL για τα δημοσια τηλεφωνα εχει σχεδον παντου και μιλας πολυ ..χρεώνετε ακριβα το κινητο..γιατι αλλαζει η τηλεφωνικη εταιρεια και δεν ισχυει το what's upαπο το εμινονου για βολτα στο βοσπορο μπορεις να με κατατοπισεις οπως,,,μπαινουμε στο πλοιο και κανει την διαδρομη ξαναγυριζοντας πισω ή μας κατεβαζει και παιρνουμε αλλο για να γυρισουμε παλι στο εμινονου??για τα πριγκιπονησσια υπαρχει συνδεση αναμεσα τους??κατεβαινω 9,30 στη καναλιαντα μετα για να παω στα αλλα και απο την πριγκιππο να γυρισω παλι στο εμινονου..πως να ρυθμισω το προγραμμα ??θα προλαβω και τα τεσσερα???ποια ειναι η προταση η δικη σας ???
με το κινητο τι κανω????? εχω what's up καρτα
Attachments
-
80,3 KB Προβολές: 61