• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ενας τρελος ταξιδευτης αποφασισε να μπει στην παρεα σας!!!

iliopoulou effy

New Member
καλησπερα...ονομαζομαι εφη και ψαχνοντας σημερα πληροφοριες για ενα ταξιδι που θελω να πραγματοποιησω βρηκα επισημανση στο φορουμ σας και σκεφτηκα οτι θα ειναι καλη ιδεα να γινω και εγω μελος....εγω και η κολλητη μου αποφασισαμε περσι να ταξιδεψουμε για πρωτη φορα μονες μας σε καποια χωρα της ευρωπης. υστερα απο πολλα προβληματα και τσακωμους βλεπετε ειμασταν 18 χρονων τα καταφεραμε !!!! επισκεφθηκαμε την γερμανια και την γαλλια αυτη βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια την οποια θα χαρω να σας την πω καποια αλλη στιγμη... φετος σκεφτομαστε να κανουμε αλλο ενα ταξιδι....και σε αυτο θα η8ελα την βοη8εια σας ...εχουμε ηδη περιπου σκεφτει καποια μερη οπως βελγιο και αυστρια, και συγκεκριμενα αυτα τα μερη μιας και θελουμε να 3αναπαμε για 2-3 μερες παλι στην φρανκφουρτη της γερμανιας αφου την τελευταια φορα καναμε καποιους πολυ καλους φιλους εκει και θελουμε να τους επισκευτουμε....αυτο που θα ηθελα απο εσας αν μπορειτε ειναι να μου δωσετε καποιες συμβουλες καποιες ιδεες και να μου πειτε και εμπειριες σας απο αυτα τα μερη εαν εχετε παει...ευχαριστω εκ των προτερων:D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Kαλως ηρθες στη παρεα μας Εφη...:welcome2: διαβασε τις ταξιδιωτικες ιστοριες και σιγουρα θα βρεις οτι πληροφοριες θελεις ;)

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Καλώς ήρθες Έφη, καλά ταξίδια να έχεις με την κολλητή σου αλλά και με οποιον άλλον ταξιδέψεις στο μέλλον. Όσο για τις πληροφορίες,εμπειρίες κτλ... αν ψάξεις στο φόρουμ υπάρχουν πάρα πολλές ταξιδιωτικές ιστορίες που ενδεχομένως να σε βοηθήσουν αλλά και πολλές πληροφορίες.:)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες στην παρέα μας!!όρεξη νάχετε να διαβάζετε ταξιδ.ιστορίες σχετικά με όποιον προορισμό θέλετε!καλά ταξίδια!

panpan

Member
καλως ηρθες και καλα ταξιδια
οτι μπορουμε να κανουμε για να σε βοηθησουμε
μην διστασεις να ρωτησεις

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες κι απο μένα!!!
Θέλεις να συνδυάσεις και τις 3 χώρες/πόλεις μαζί; Άν έχεις να επιλέξεις πάντως προτείνω Αυστρία (δε συγκρίνεται με το Βέλγιο) ή θα αντικαθιστούσα το Βέλγιο με κάτι άλλο και θα έκανα Αυστρία-π.χ. Πράγα-Φρανκφούρτη...κάτι τέτοιο...Απ'την άλλη βέβαια, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πάς και Βέλγιο έτσι κ αλλιώς να δείς πως είναι, οπότε μην αλλάζετε το πρόγραμμά σας αν καταλήξατε.
Καλή προετοιμασία!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άν έχεις να επιλέξεις πάντως προτείνω Αυστρία (δε συγκρίνεται με το Βέλγιο)
Εγώ πάλι θα προτιμήσω το Βέλγιο από την Αυστρία. Άσε που είναι 2 βήματα από τη Φρανκφούρτη με το τρένο....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Άν έχεις να επιλέξεις πάντως προτείνω Αυστρία (δε συγκρίνεται με το Βέλγιο)
Εγώ πάλι θα προτιμήσω την Αυστρία από το Βέλγιο. Άσε που είναι 2 βήματα από την Ιταλία με το τρένο....

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλώς ήρθες και από εμένα. Χρησιμοποίησε το εργαλείο της αναζήτησης για τους προορισμούς που ψάχνεις και εδώ είμαστε εμείς, αν δεν καλυφθείς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom