iliopoulou effy
New Member
καλησπερα...ονομαζομαι εφη και ψαχνοντας σημερα πληροφοριες για ενα ταξιδι που θελω να πραγματοποιησω βρηκα επισημανση στο φορουμ σας και σκεφτηκα οτι θα ειναι καλη ιδεα να γινω και εγω μελος....εγω και η κολλητη μου αποφασισαμε περσι να ταξιδεψουμε για πρωτη φορα μονες μας σε καποια χωρα της ευρωπης. υστερα απο πολλα προβληματα και τσακωμους βλεπετε ειμασταν 18 χρονων τα καταφεραμε !!!! επισκεφθηκαμε την γερμανια και την γαλλια αυτη βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια την οποια θα χαρω να σας την πω καποια αλλη στιγμη... φετος σκεφτομαστε να κανουμε αλλο ενα ταξιδι....και σε αυτο θα η8ελα την βοη8εια σας ...εχουμε ηδη περιπου σκεφτει καποια μερη οπως βελγιο και αυστρια, και συγκεκριμενα αυτα τα μερη μιας και θελουμε να 3αναπαμε για 2-3 μερες παλι στην φρανκφουρτη της γερμανιας αφου την τελευταια φορα καναμε καποιους πολυ καλους φιλους εκει και θελουμε να τους επισκευτουμε....αυτο που θα ηθελα απο εσας αν μπορειτε ειναι να μου δωσετε καποιες συμβουλες καποιες ιδεες και να μου πειτε και εμπειριες σας απο αυτα τα μερη εαν εχετε παει...ευχαριστω εκ των προτερων