• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ελληνικά εστιατόρια στο εξωτερικό

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δεν το πιστεύω!!! Εχω πάει και έχω φάει. Το έχει σκηνοθέτης Ελληνας, που τα παράτησε όλα και πήγε εκεί για μόνιμη εγκατάσταση. Εχει και μια άλλη επιχείρηση και 4 παιδιά. Το όνομα βέβαια είναι απλά "Τα πάντα ρει" γνωστή φράση του αρχαίου Ηράκλειτου....
:haha::haha::haha: Δεν το πιστεύω! Κι έλεγα ποιος θα πήγαινε να φάει εκεί!!
Για λύσε μου μια απορία, είχε όντως ελληνική κουζίνα; Απ' έξω φαινόταν σαν τα δικά τους κυριλέ εστιατόρια.
Τυχερός ο σκηνοθέτης, να 'χα την τύχη του. :clap:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Στο Λονδινο το Dionyssos.... (pffff απαισιο ολα μες στα λαδια):haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Για λύσε μου μια απορία, είχε όντως ελληνική κουζίνα; Απ' έξω φαινόταν σαν τα δικά τους κυριλέ εστιατόρια.
Ειχε όντως ελληνική κουζίνα. Εφαγα ντολμαδάκια και τυροπιτάκια θυμάμαι. Ηταν φτηνό σχετικά. Ο σκηνοθέτης δούλευε στο ΣΚΑΙ (τώρα λέγεται ΑΛΦΑ) και μια ημέρα του την έδωσε και τα μάζεψε (παιδιά , πεθερές και γυναίκα) και έφυγε για το Μπαλί. Σε ένα ντοκυμαντέρ για τους επιχειρηματίες του εξωτερικού , του είχαν πάρει συνέντευξη και είδα το σπίτι του. Ενα θα σου πω. Ντρέπεσαι να πατήσεις. Δηλώνει ευτυχισμένος και καθόλου μετανιωμένος για την απόφασή του. Εχει και μια άλλη επιχείρηση και είναι πλέον ευκατάστατος. Το μόνο που του λείπει από την Ελλάδα είναι ο καιρός. Για τα φαγητά χρησιμοποιεί λέει ελαιόλαδο που το φέρνει από την Ελλάδα. Εν κατακλείδει μήπως θα έπρεπε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παραπληροφόρηση αγαπητές μου: Δεν είναι σκηνοθέτης ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είναι... ιδιοκτήτρια! Είκοσι χρόνια στο Μπαλί, παντρεμένη με ντόπιο πρίγκηπα, με τουριστικές επιχειρήσεις και γνωστή στο χώρο της μόδας με fashion shows στην Τζακάρτα, Κίνα, κλπ.

Όσο για το εστιατόριο, υπάρχουν και αρκετές κριτικές στο Trip Advisor (για όσους ενδιαφέρονται, το νούμερο του κινητού τηλ. της ιδιοκτήτριας είναι διαθέσιμο).

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Παραπληροφόρηση αγαπητές μου: Δεν είναι σκηνοθέτης ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είναι... ιδιοκτήτρια! Είκοσι χρόνια στο Μπαλί, παντρεμένη με ντόπιο πρίγκηπα, με τουριστικές επιχειρήσεις και γνωστή στο χώρο της μόδας με fashion shows στην Τζακάρτα, Κίνα, κλπ.

Όσο για το εστιατόριο, υπάρχουν και αρκετές κριτικές στο Trip Advisor (για όσους ενδιαφέρονται, το νούμερο του κινητού τηλ. της ιδιοκτήτριας είναι διαθέσιμο).
Σκηνοθέτης είναι. Εχω πάει σου λέω, ή το μπερδεύεις ή επειδή στην Ινδονησία οι νόμοι απαγορεύουν ιδιοκτησιακό καθεστώς απο ξένους, έχει την γυναίκα "βιτρίνα".

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Στο Μπαλί υπάρχει και δεύτερο Ελληνικό εστιατόριο το "Μύκονος". Μήπως ο ένας έχει το ένα και η άλλη το άλλο?

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δεν είναι σκηνοθέτης ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είναι... ιδιοκτήτρια!
Σκηνοθέτης είναι. Εχω πάει σου λέω,
Ρε, έχω μιλήσει μαζί της σου λέω...
Αυτό δεν είναι ελληνικό εστιατόριο, είναι (το) κυπριακό :bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Που αναφέρεται ότι η κυρία έχει το εστιατόριο?

Ετερο... ελληνικό στοιχείο του Bali είναι η Μαριλένα Βλατάκη. Πρωτόρθε εδώ προ εικοσαετίας με ένα μωρό στην αγκαλιά, εγκαταστάθηκε, χώρισε, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Α. Α. NGR Cusdarma Putra (τον τίτλο κατέχουν εδώ ουκ ολίγοι απόγονοι της βασιλικής κάστας, που ήρθε από την Ιάβα), τον έμαθε ελληνικά, απέκτησαν άλλα δύο παιδιά. Εχουν ταξιδιωτικό γραφείο, ενώ η ίδια είναι σχεδιάστρια μόδας, έχει μπουτίκ, μανατζάρει βίλες και ξενοδοχεία, λύνει και δένει για τους Ελληνες που ταξιδεύουν στο Bali.

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Λοιπον το ελληνικο εστιατοριο που εχω δει εγω σε περιεργο μερος ειναι ενα που ειδα στο Oulu στη βορεια Φινλανδια ,μη με ρωτησετε ονομα η οδο ουτε καν θυμαμαι,προσπαθουσα να σωθω απο το κρυο!
Επισης εχω δει αλλα δυο (!) στο Ταλιν!
Και ενα πανακριβο στο Ελσινκι μεσα στο Κamppi οπου χρεωνε τη χωριατικη 18 ευρω ο αθεοφοβος!!Καθε μερα γεεματος παντως οποτε περναγα..Τοτε αποφασισα να ανοιξω ελληνικο εστιατοριο αλλα δεν ξερω που...Ισως στο Τοκυο να ειναι πιασαρικο!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Που αναφέρεται ότι η κυρία έχει το εστιατόριο?

Ετερο... ελληνικό στοιχείο του Bali είναι η Μαριλένα Βλατάκη. Πρωτόρθε εδώ προ εικοσαετίας με ένα μωρό στην αγκαλιά, εγκαταστάθηκε, χώρισε, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Α. Α. NGR Cusdarma Putra (τον τίτλο κατέχουν εδώ ουκ ολίγοι απόγονοι της βασιλικής κάστας, που ήρθε από την Ιάβα), τον έμαθε ελληνικά, απέκτησαν άλλα δύο παιδιά. Εχουν ταξιδιωτικό γραφείο, ενώ η ίδια είναι σχεδιάστρια μόδας, έχει μπουτίκ, μανατζάρει βίλες και ξενοδοχεία, λύνει και δένει για τους Ελληνες που ταξιδεύουν στο Bali.
Κορίτσι μου δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε - σιγά το θέμα. Αν θέλεις να σου δώσω links με π.μ., κανένα πρόβλημα. Είτε το λένε "Ταπανταρεί", είτε "Μύκονος", είτε "Πετρομαγούλα" έχει καμμιά σημασία? Έτσι κι αλλιώς, στις 19/7 που θα είμαι εκεί η απορία μου (μας) θα λυθεί. :)

Αν θες να ψάξεις με βάση το όνομά της, θα τις βρεις και συ τις πληροφορίες.

Pantarei has gone downhill - Pantarei, Seminyak Traveller Reviews - TripAdvisor

ΥΓ. Και σιγά μην φάω σε ελληνικό εστιατόριο όσο θα είμαι στο Μπαλί ! Κοινωνική επίσκεψη θα κάνω. Θ' αφήσω τους φρέσκους καρχαρίες για ντολμαδάκια γιαλαντζί (του Μπαλί)? Δεν είμαστε καλά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom