καλησπερα παιδια...νεος στην παρεα και χρειαζομαι λιγο βοηθεια...
ειμαστε 6 ατομα και σχεδιαζουμε για διακοπες κατι το διαοφρετικο!
γενικη ιδεα : πολη εκκινησης το λιμανι της πατρας
περναμε με καραβι ιταλια και απο εκει και μετα ενοικιαζωμενο βανακι και ξεκιναμε το τουρ...πιθανον τελικος προορισμος παραλια Σαν τροπε
θελω καποι βοηθεια οσον αφορα τι πρεπει να προσεξουμε βαση εμπειριας σας!
χρονος που υπολογιζουμε ειναι 10μερουλες και βασικο ηλικιες ειναι 22-23
το βαν υπολογιζουμε να το αφησουμε σε καποια πολη και απο εκει και μετα γυριζουμε με αεροπλανο
εχω αρχησει και ψαχνω εχω φαει τι ιντερνετ προσπαθω να βρω τιμες τα παντα...αλλα εχω καποια βασικα πραγματα!
διαμονη υπολογιζουμε σε καμπινγκ σκηνες και τα σχετικα και μερικες μερες μπορει και σε ξενοδοχειο να κανουμε και κανενα μπανιο
αλλα τι πηγαινω ντουγρου και οπου βρω κατσκηνωνω???δεν πρεπει να βρω κατι ωστε να εχω ενα γενικο πλανο μετα μρη που μπορω να κατασκηνωσω
τωρα μερη θα δουμε λιγο απο ιταλια και οτι αλλο μπορεσουμε
οσον φορα το βανακι καμια συμβουλη??εχω δει κατι τιμες σε hertz & europcar για βαν και ειναι κοντα στα 1400 ευρω+++
θελω τα φωτα σας γιατι ακουω 5 διαφορετικ ατομα και εχω σαλταρει
helppppppppppp
καθε ιδεα ευπροσδεκτη
ειμαστε 6 ατομα και σχεδιαζουμε για διακοπες κατι το διαοφρετικο!
γενικη ιδεα : πολη εκκινησης το λιμανι της πατρας
περναμε με καραβι ιταλια και απο εκει και μετα ενοικιαζωμενο βανακι και ξεκιναμε το τουρ...πιθανον τελικος προορισμος παραλια Σαν τροπε
θελω καποι βοηθεια οσον αφορα τι πρεπει να προσεξουμε βαση εμπειριας σας!
χρονος που υπολογιζουμε ειναι 10μερουλες και βασικο ηλικιες ειναι 22-23
το βαν υπολογιζουμε να το αφησουμε σε καποια πολη και απο εκει και μετα γυριζουμε με αεροπλανο
εχω αρχησει και ψαχνω εχω φαει τι ιντερνετ προσπαθω να βρω τιμες τα παντα...αλλα εχω καποια βασικα πραγματα!
διαμονη υπολογιζουμε σε καμπινγκ σκηνες και τα σχετικα και μερικες μερες μπορει και σε ξενοδοχειο να κανουμε και κανενα μπανιο
αλλα τι πηγαινω ντουγρου και οπου βρω κατσκηνωνω???δεν πρεπει να βρω κατι ωστε να εχω ενα γενικο πλανο μετα μρη που μπορω να κατασκηνωσω
τωρα μερη θα δουμε λιγο απο ιταλια και οτι αλλο μπορεσουμε
οσον φορα το βανακι καμια συμβουλη??εχω δει κατι τιμες σε hertz & europcar για βαν και ειναι κοντα στα 1400 ευρω+++
θελω τα φωτα σας γιατι ακουω 5 διαφορετικ ατομα και εχω σαλταρει
helppppppppppp
καθε ιδεα ευπροσδεκτη