coccobill
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σανγκρι-Λα
Θα ηταν πιο πρακτικο αν εμφανιζοταν ενα εικονιδιο για το σοσιαλ στην κατω μπαρα- θα γλυτωναμε απο κουμπακια και σκρολ αλλα δεν ξερω αν ειναι και εφικτο..ειναι, αφεντικο? :roll:
συμφωνώ.Θα ηταν πιο πρακτικο αν εμφανιζοταν ενα εικονιδιο για το σοσιαλ στην κατω μπαρα- θα γλυτωναμε απο κουμπακια και σκρολ αλλα δεν ξερω αν ειναι και εφικτο..ειναι, αφεντικο? :roll:
Ενδεχομενως να κανω κατι λαθος αλλα μονο σε μενα παιρνει περισσοτερο χρονο και περισσοτερα κουμπακια για να μπω στο σοσιαλ? Γι'αυτο ελεγα μηπως ειχε νοημα να μπαινουμε κατευθειαν επιλεγοντας ενα μονο εικονιδιο. Ας δουμε αν θα το ηθελαν κι αλλοι τοτε (αν εχει μεινει κανεις εδω μεσα αυτο το Π/Σ/Κ που αμφιβαλλω.. ολοι για συλλογη τσιτσιραυλων εχουν κινησει.. )
Επειδη τα καινουρια μνμ της ημερας μπορω να τα βρω απο τη σελιδα μελων ενω για το σοσιαλ πρεπει, οταν ειμαι σε αλλη ενοτητα, να σκρολαρω πανω, να επιλεξω το μπλε "το ελληνικο Forum για ταξιδια", να σκρολαρω κατω και να επιλεξω εν τελει το σοσιαλ. Η εχω γινει πολυ ανυπομονη η κατι δεν κανω σωστα..Γιατί σου παίρνει παραπάνω χρόνο και περισσότερες κινήσεις για να μπεις στο social από το να μπεις σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία?
Για δοκίμασε τους δύο παρακάτω τρόπους μήπως σε βολεύουν καλύτερα:Επειδη τα καινουρια μνμ της ημερας μπορω να τα βρω απο τη σελιδα μελων ενω για το σοσιαλ πρεπει, οταν ειμαι σε αλλη ενοτητα, να σκρολαρω πανω, να επιλεξω το μπλε "το ελληνικο Forum για ταξιδια", να σκρολαρω κατω και να επιλεξω εν τελει το σοσιαλ. Η εχω γινει πολυ ανυπομονη η κατι δεν κανω σωστα..
Φαντάζομαι ότι (ανα)γνωρίζεις, όμως, ότι η συγγραφή ιστοριών δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Ενώ, το να γράψεις 2-3 σαχλαμαρίτσες και πιο εύκολο είναι αλλά και μυοχαλαρωτικό...αν ήμασταν τόσο παραγωγικοί και στη συγγραφή ταξιδιωτικών ιστοριών, το φόρουμ θα έσκιζε από πληροφορίες...