24 Αυγούστου 2007 #1 dit New Member Μηνύματα 1 Likes 0 ...27 ετών και πραγματικά φέτος μαγεύτηκα από την πανέμορφη Φολέγανδρο. και μια αφήγηση των εμπειριών εδώ
...27 ετών και πραγματικά φέτος μαγεύτηκα από την πανέμορφη Φολέγανδρο. και μια αφήγηση των εμπειριών εδώ
24 Αυγούστου 2007 #2 Lthanos Member Μηνύματα 1.387 Likes 283 Επόμενο Ταξίδι Βερολίνο Ταξίδι-Όνειρο 2 μήνες στην Κίνα Καλώς ήρθες φίλε Τάσο. Αν δεις λίγο το forum, θα καταλάβεις ότι έχω τρέλα με τη Φολέγανδρο. Θα είμαι εκεί από τις 6 Σεπτέμβρη και για 8 μέρες .
Καλώς ήρθες φίλε Τάσο. Αν δεις λίγο το forum, θα καταλάβεις ότι έχω τρέλα με τη Φολέγανδρο. Θα είμαι εκεί από τις 6 Σεπτέμβρη και για 8 μέρες .
24 Αυγούστου 2007 #3 *The_Mexican* Banned Μηνύματα 224 Likes 2 Γεια σου Τάσο..!! Καλώς ήρθες στην παρέα... Φολέγανδρο δεν έχω πάει αλλά ο Mr Thanos έχει φροντίσει στο παρελθόν να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του και ήταν το κάτι άλλο... τα λέμε amigo
Γεια σου Τάσο..!! Καλώς ήρθες στην παρέα... Φολέγανδρο δεν έχω πάει αλλά ο Mr Thanos έχει φροντίσει στο παρελθόν να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του και ήταν το κάτι άλλο... τα λέμε amigo
24 Αυγούστου 2007 #4 dk Banned Μηνύματα 1.397 Likes 55 Επόμενο Ταξίδι Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai Ταξίδι-Όνειρο Βραζιλία Καλως ηρθες φιλε.
29 Αυγούστου 2007 #5 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.456 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Γεια σου Τάσο, καλώς ήρθες. Έχουμε δυνατό φαν της Φολεγάνδρου τον Θάνο.