miranta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΣΑΜΟΣ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΡΩΣΙΑ
Εχω ξαναπαει στο παρελθον στη Μύκονο και δεν νομίζω οτι χρειαζεται αυτοκίνητο Τα λεοφωρεία βολεύουν απίστευτα για τις παραλίες έμενα πάντα κοντά στην αφετηρία και ήταν μια χαρά ..Πάντως εγώ δεν τα θυμάμαι τόσο δύσκολα με τα δωμάτια λίγο ακριβά ναι πριν 8 χρόνια εδινα 14 χιλιαδες δρχ περιπου για δωμάτιο μεσα στη χώρα με κλιματιστικο και πολυκουζινακι ...Θεωρώ οτι με 70 ευρω θα πρεπει τον Ιούλιο να βρισκεις κάτι ανάλογο...Κάνω λάθος;Αυτοι που θα πανε πρώτοι θα μας πούνεΜiranta, σου έστειλα μήνυμα για τα δωμάτια.
Όσον αφορά τις μετακινήσεις, σίγουρα το μεταφορικό μέσο είναι πάντα πιο βολικό από τις συγκοινωνίες. Όμως για τον Αύγουστο, επειδή γίνεται χαμός από κίνηση και υπάρχει πρόβλημα parking (!!!), αν κάποιος μένει στη Χώρα ή κοντά, καλύτερα ίσως με τα πόδια και λεωφορείο. Τα δρομολόγια των λεωφορείων είναι πολύ τακτικά το καλοκαίρι.
Γενικά πάντως, καλύτερη εποχή για τη Μύκονο δεν είναι 20/7-20/8, αλλά φυσικά εξαρτάται απ'το τι θέλει να κάνει ο καθένας. Τις υπόλοιπες εποχές, το νησί είναι πανέμορφο και η ατμόσφαιρα διαφορετική. Ειδικά Ιούνιο και Σεπτέμβριο, ο καιρός είναι ακόμη καλύτερος για μπάνιο απ'ότι Ιούλιο-Αύγουστο και έχει πολύ λιγότερο κόσμο (μμμ... λες να πάω τώρα; πες πες, μου έβαλα ιδέες!)