Καλημέρα,γεια σας εχω μια προταση για δουλεια στη tianjin ειναι μια πολη πολυ κοντα στο πεκινο, εχει παει κανεις? θα μεινω για δυο μηνες ειναι αχανης ή ειναι πιο μαζεμενη ? δωστε μου τα φωτα σας
ευχαριστω
Εσένα πως σου φάνηκε;Καλημέρα,
Τελικά πήγες Tianjin??? Είμαι καινούρια στο φορουμ.. αλλά έμεινα εκεί για 6 μήνες.. Πώς σου φάνηκε???
Η διαμονή στην Κίνα, πέραν του τουριστικού κομματιού, είναι απίστευτη! Κάθε μέρα ξεκινάς και δεν ξέρεις τι θα σου τύχει! - με την καλή έννοια - κάθε μέρα μια καινούρια εμπειρία.. και πάνω που νομίζεις ότι πέρασαν τα παράξενα και τους συνήθισες να σε κοιτάν περίεργα, κάτι γίνεται και επανέρχεσαι σ' εκείνη την πρώτη μέρα που προσπαθούσες να πεις στον ταξιτζή που θες να πας..Εσένα πως σου φάνηκε;
Έχεις περιγράψει ακριβώς και τις δικές μου εντυπώσεις από Κίνα. Είχα μείνει φυσικά πολύ λιγότερο από σένα. Κάθε μέρα μου τύχαινε και κάτι που με έκανε να αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό αυτό που βλέπουν τα μάτια μου. Από τα ανεπανάληπτα γεύματα σε μαγειρίο εργατών μέχρι τα υπαίθρια οδοντιατρεία(ευτυχώς δεν τα χρειάστηκα). Αυτό που προσπαθώ να ξεχάσω είναι το πόσο συχνά έφτυναν