• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κίνα δουλεια στη tianjin

kypant17

Member
γεια σας εχω μια προταση για δουλεια στη tianjin ειναι μια πολη πολυ κοντα στο πεκινο, εχει παει κανεις? θα μεινω για δυο μηνες ειναι αχανης ή ειναι πιο μαζεμενη ? δωστε μου τα φωτα σας

ευχαριστω

PamePantou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
γεια σας εχω μια προταση για δουλεια στη tianjin ειναι μια πολη πολυ κοντα στο πεκινο, εχει παει κανεις? θα μεινω για δυο μηνες ειναι αχανης ή ειναι πιο μαζεμενη ? δωστε μου τα φωτα σας

ευχαριστω
Καλημέρα,
Τελικά πήγες Tianjin??? Είμαι καινούρια στο φορουμ.. αλλά έμεινα εκεί για 6 μήνες.. Πώς σου φάνηκε???

PamePantou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εσένα πως σου φάνηκε; :)
Η διαμονή στην Κίνα, πέραν του τουριστικού κομματιού, είναι απίστευτη! Κάθε μέρα ξεκινάς και δεν ξέρεις τι θα σου τύχει! - με την καλή έννοια - κάθε μέρα μια καινούρια εμπειρία.. και πάνω που νομίζεις ότι πέρασαν τα παράξενα και τους συνήθισες να σε κοιτάν περίεργα, κάτι γίνεται και επανέρχεσαι σ' εκείνη την πρώτη μέρα που προσπαθούσες να πεις στον ταξιτζή που θες να πας..
'Εμεινα εκεί για 6 μήνες, πήγα όσο μπορούσα και σε άλλες πόλεις (Beijing, Xian, Shanghai, Hong Kong, Urumqi κα) αλλά το να μένεις μαζί τους, στα ίδια σπίτια, να τρως στα ίδια εστιατόρια (όχι στα tourist friendly), να μαλώνεις μαζί τους γιατί προσπαθούν να σε κοροιδέψουν γιατί είσαι τουρίστας (όπως κάνουμε κι εμείς) είναι ανεπανάληπτο!!!!!

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Έχεις περιγράψει ακριβώς και τις δικές μου εντυπώσεις από Κίνα. Είχα μείνει φυσικά πολύ λιγότερο από σένα. Κάθε μέρα μου τύχαινε και κάτι που με έκανε να αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό αυτό που βλέπουν τα μάτια μου. Από τα ανεπανάληπτα γεύματα σε μαγειρίο εργατών μέχρι τα υπαίθρια οδοντιατρεία(ευτυχώς δεν τα χρειάστηκα). Αυτό που προσπαθώ να ξεχάσω είναι το πόσο συχνά έφτυναν :p

Last edited by a moderator:

PamePantou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Έχεις περιγράψει ακριβώς και τις δικές μου εντυπώσεις από Κίνα. Είχα μείνει φυσικά πολύ λιγότερο από σένα. Κάθε μέρα μου τύχαινε και κάτι που με έκανε να αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό αυτό που βλέπουν τα μάτια μου. Από τα ανεπανάληπτα γεύματα σε μαγειρίο εργατών μέχρι τα υπαίθρια οδοντιατρεία(ευτυχώς δεν τα χρειάστηκα). Αυτό που προσπαθώ να ξεχάσω είναι το πόσο συχνά έφτυναν :p

Ναι!!!!!!!!!!!!!!! ΈΦΤΥΝΑΝ!!! ΠΑΝΤΟΥ!!! (βέβαια όταν το ανέφερα στη μητέρα μου, μου είπε ότι στην Ελλάδα του '70 είχε δει ταμπέλες σε λεωφορεία "Απαγορεύεται το πτύειν") ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!
Γενικά κατάλαβα ότι είναι της άποψης ότι αν νιώθεις κάτι κάντο .. σωματικά.. οπότε ότανο western-friendly, υπερδυτικοποιημένος διευθυντής του γραφείου μας εκεί.. την αμολούσε ενώ μιλάγαμε.. προσπαθούσα να μην αντιδράσω!!!! :confused:
Μία από τις φάσεις που περιγράφουν και το πόσο παράξενη τους φαινόμουν ήταν σε ένα 10ωρο ταξίδι με τρένο, προς το τέλος του ταξιδιού κι αφού έχουμε μιλήσει για δουλείες, οικογένειες, πόσα λεφτά πληρώνουμε (ναι, ρωτάνε και τέτοια) και μετά από προσκλήσεις στο σπίτι τους για επίσκεψη, βλέπω την κινέζα να βγάζει σιγά σιγα το κινητό, να καδράρει και με πονηρό χαμόγελο να με τραβάει φωτογραφία!!!!!!!!! (λες και πρώτη φορά έβλεπε..!!!!)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα