διευκρίνηση

Επόμενο Ταξίδι
βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΟΣΧΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Καλησπέρα.
Κατ΄αρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Δευκαλίωνα που έστειλα προσωπικό μήνυμα. Αυτό έγινε γιατί δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με τον Η/Υ.
Τώρα αυτό που ίσως δεν διευκρίνισα σωστά είναι, μήπως πρέπει να τονισθεί από διάφορες πηγές η ανευθυνότητα που υπάρχει στα τουριστικά πρακτορεία κοροϊδεύοντας ουσιαστικά τους υποψηφίους πελάτες τους με διαδρομές όπως π.χ Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη οδικώς (980 χ.λμ). Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι εμπαιγμός. Βέβαια κάθε ένας πελάτης μπορεί να κρίνει ό ίδιος.
Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι αν μπορούσες να σχολιάσεις αυτή τη κατάσταση.
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ποια ανευθυνότητα? στο πουλάει και αν θέλεις το αγοράζεις, αν θέλεις όχι. Ελεύθερη αγορά είναι, ο καθένας πουλάει ότι θέλει και ο κόσμος το αγοράζει, ή το απορρίπτει.
Η ανευθυνότητα θα περιοριζόταν αν έκανε τα 950 χιλιόμετρα με 1 οδηγό και όχι με 2, που ο νόμος ορίζει.
Άλλωστε αυτό που εσύ αποκαλείς ανευθυνότητα, κάποιος άλλος πελάτης το αποκαλεί ευκαιρία.
Πάρε λοιπόν το αεροπλάνο, η Malev έχει απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σημειώστε ότι υπάρχει και κόσμος που φοβάται να μπει σε αεροπλάνο....

Επόμενο Ταξίδι
βερολινο
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΟΣΧΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Θέλω να πω στο φίλο το εξής:
Με τη μικρή εμπειρία που έχω δεν έχω δει κανένα τουριστικό γραφείο να έχει 2 οδηγούς για ταξίδια.
Τώρα, αν κάποιος άλλος φίλος έχει διαφορετική γνώμη να τον ακούσω
Ευχαριστώ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ο εμπαιγμός που ενυπάρχει;;;

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Θέλω να πω στο φίλο το εξής:
Με τη μικρή εμπειρία που έχω δεν έχω δει κανένα τουριστικό γραφείο να έχει 2 οδηγούς για ταξίδια.
Τώρα, αν κάποιος άλλος φίλος έχει διαφορετική γνώμη να τον ακούσω
Ευχαριστώ
Υπάρχουν, αλλά όπως είναι φυσικό έχουν ακριβότερες τιμές, γιατί πρέπει να πληρώνουν μισθό, φαγητό και ξενοδοχείο και σε ακόμα 1 άτομο.
Και επειδή οι πελάτες είναι αυτοί που κατευθύνουν και διαμορφώνουν την αγορά ζητώντας συνεχώς φτηνότερες υπηρεσίες, τα γραφεία που κάνουν 950 χιλιόμετρα με τη μία, θα αυξάνονται.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βεβαια οταν μιλαμε για ασφαλεια πελατων νομιζω πως πρεπει να παιρνονται ολα τα απαραιτητα μετρα (τουλαχιστον οτι οριζει ο νομος).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom