• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

διακοπες για ατομα με κινητικα προβληματα

nefelim2

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα & Γαλλικη πολυνησια
Είμαστε 4 αγαπημένες φίλες- συμμαθήτριες από το σχολείο. Θα θέλαμε να οργανώσουμε ένα 3ήμερο διακοπών. Δυστυχώς οι επιλογές μας είναι κάπως περιορισμένες καθώς η μία από τις κοπέλες αντιμετωπίζει κάποιο κινητικό πρόβλημα και περπατάει με δυσκολία και μόνο μικρές αποστάσεις. Καταφέραμε να πάμε ένα Σαββατοκύριακο σε ένα άλλο μέρος της Χαλκιδικής όπου και μένουμε και περάσαμε πολύ ωραία παρόλο που φεύγαμε από τους χώρους του ξενοδοχείου μόνο για παραλία και φαγητό σε κοντινό ταβερνάκι. Θα θέλαμε να το επαναλάβουμε το φθινόπωρο πάλι όλες μαζί αλλά έχω στερέψει από ιδέες. Το καλοκαίρι η θάλασσα είναι καλή λύση για να μην κουραστεί η φίλη μας, αλλά αργότερα; Που θα μπορούσαμε να πάμε ώστε να μην χρειάζεται να περπατάμε πολύ, να έχουμε κάτι να δούμε ή κάνουμε χωρίς να είμαστε κλεισμένες μέσα στο ξενοδοχείο. Σκέφτηκα ίσως κάτι όπως τα λουτρά τις Αριδαίας που είναι και σχετικά κοντά. Θα χαιρόμουν πολύ αν είχατε κάποια ιδέα να μου προτείνεται.

Ευχαριστώ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δε ξέρω πού μένεις αλλά εφόσον μιλάς για Χαλκιδική , φαντάζομαι η Βόρεια Ελλάδα είναι προσβάσιμη για εσένα και την παρέα σου. Λοιπόν, εγώ αρχές Σεπτέμβρη και αμέσως πριν φύγω για την Αίγυπτο, θα πάρω το κοριτσάκι μου και θα πάμε 2-3 μέρες να χαλαρώσουμε στα λουτρά Πόζαρ. Βρίσκονται 1 1/2 ώρα από τη Θεσσαλονίκη, μες τη φύση, δίπλα στην κωμόπολη της Αριδαίας και το μέρος είναι ιδανικό για όλες τις εποχές (και τα βαλάντια ) . Το έχω επισκεφτεί μέχρι και Χριστούγεννα κι έχω κάνει μπάνιο στον εξωτερικό καταρράκτη με χιόνια και θερμοκρασίες υπό το μηδέν.
Η εμπειρία είναι ανεπανάληπτη και για νέα παιδιά και για μεγαλυτέρους. Σου το προτείνω τόσο γιατί αποτελεί αγαπημένη επιλογή μου, όσο γιατί η φίλη σας θα νιώσει ενδεχομένως πιο οικεία γιατί είναι ένα μέρος φιλικό προς άτομα με κινητικές ιδιαιτερότητες λόγω της φύσης των ιαματικών νερών.
Τέλος , ωφείλω να σου πω πως η τρυφερότητα του μηνήματός σου δε με άφησε ασυγκίνητη.
Να περάσετε καλά.

summerfunk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σητεια - Ανάφη
Ταξίδι-Όνειρο
οτιδήποτε έχει θάλασσα
Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα μια ιδέα να προτείνω αλλά δεν έχω ιδέα από βόρεια ελλάδα. είμαι σίγουρη όμως πως όπου και να πάτε η φίλη σας θα περάσει τέλεια αφού έχεις εσάς δίπλα να την νοιάζεστε. όταν γυρίσετε με το καλό, πες μας που πήγατε γιατί πιθανόν να ενδιαφέρει κι άλλους ένα μέρος που είναι άνετο για άτομα με κινητικά προβλήματα!

να περάσετε τέλεια σας ευχομαι :D:D:D

Last edited by a moderator:

kostasbmw

Member
φοβερη η ιδεα της φενιας

το επισκεπτομαστε χειμωνα συνηθως μετα απο το κουραστικο σκι του σαβ/κου.

θα το ευχαριστηθειτε ολες σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα