• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά διακοπές.που?

Επόμενο Ταξίδι
αμοργο
Ταξίδι-Όνειρο
νοτιο αμερικη
Μου αρεσουν πολυ οι κυκλαδες.εχω παει παρο,ναξο,αντιπαρο,ιο,σαντορινι,μυκονο.φετος θα ειμαι μονος μου.
δωστε μου καμια συμβουλη.που θα περασω καλα?ψαχνω για καλη παρεα παραλιες ηρεμες και να υπαρχει κανενα rock μπαρακι για ποτο το βραδυ.
σας ευχαριστω.

ikarialover

Member
θα σου πρότεινα τη Φολέγανδρο.. Μικρή, μαζεμένη και πολύ όμορφη.. 3 χωριά όλα κι όλα, ησυχία και ξεκούραση..

Η Χώρα της Φολεγάνδρου είναι ένα πραγματικό στολίδι, τόσο μικρή που τη γυρίζεις με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά! Έχει όμως αρκετές επιλογές και σε φαγητό και σε ποτό.. Θυμάμαι ότι τα βράδια στα μπαράκια γίνονταν όλοι μια παρέα!
Οι παραλίες της είναι πανέμορφες αν και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση. Αν πάρεις,όμως, καραβάκι και κάνεις το γύρο του νησιού θα τις δεις όλες με τον καλύτερο τρόπο..
Το μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου ήταν οι τσιμπημένες τιμές των ξενοδοχείων..Πάντα υπάρχουν βέβαια και τα ενοικιαζόμενα..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αμοργος απο μενα.Πωπω ...σκεφτεσαι απο τωρα το καλοκαιρι...εσυ ξεπερασες ακομα και μενα ..μου αρεσεις!
Επισης με αφορμη το νικ της αποπανω..Ικαρια ειναι πολυ νεανικη φαση.Οκ δεν ειναι Κυκλαδα ...αλλα ειναι καλα για νεολαια.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Φολέγανδρος κι από μένα ως πρώτη επιλογή αν και επειδή όπως γράφεις θα ταξιδέψεις μόνος σου, δες την Νίσυρο...Το νησί προσφέρεται γι' αυτό που λέμε όλοι μια μεγάλη παρέα...εξαιρετικό φαγητό, χαμηλές τιμές, ωραία νερά και μπαράκια με funk, rock μουσική. Η πρόσβαση - αν δεν επιλέξεις αεροπλάνο- δεν είναι εύκολη καθώς αν θυμάμαι το αργό πλοίο κάνει ένα 18ωρο, αλλά θα σε αποζημιώσει.

ikarialover

Member
Η Μήλος έχει κατά τη γνώμη μου τις πιο όμορφες παραλίες των Κυκλάδων.. Ωστόσο, νομίζω ότι προσφέρεται μόνο για ζευγαράκια και ανάλογες καταστάσεις..Όταν είχα πάει πριν κάποια χρόνια με παρέα, δεν είχα δει πουθενά στο νησί είτε άντρα/ες μόνους τους, είτε γυναίκα/ες μόνες τους!! Όλοι ήταν διπλοί!!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Η Μήλος έχει κατά τη γνώμη μου τις πιο όμορφες παραλίες των Κυκλάδων.. Ωστόσο, νομίζω ότι προσφέρεται μόνο για ζευγαράκια και ανάλογες καταστάσεις..Όταν είχα πάει πριν κάποια χρόνια με παρέα, δεν είχα δει πουθενά στο νησί είτε άντρα/ες μόνους τους, είτε γυναίκα/ες μόνες τους!! Όλοι ήταν διπλοί!!
Συμφωνώ απολύτως...Είναι το νησί με τις ωραιότερες παραλίες του Αιγαίου...με εξαίρεση αν θέλετε την Κρήτη..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μηλος με τιποτα απο μενα .Ναι μεν παραλιες τελειες αλλα ο τοπικ σταρτερ εγραψε οτι ψαχνει και για καλη παρεα.Που να φτουρησει ο ανθρωπος αναμεσα στα ζευγαρακια και πως να μπορεσει να ξεκολλησει απο τα σιροπια.....:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom