sw33t
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμμ..
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%E9%E5%E8%ED%DD%F2-%E4%E9%F0%EB%F9%EC%E1.htmlευχαριστω για τις απαντησεις αλλα επιμενω ξερι κανεις για το διπλωμα??
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%...%E9%E5%E8%ED%DD%F2-%E4%E9%F0%EB%F9%EC%E1.htmlευχαριστω για τις απαντησεις αλλα επιμενω ξερι κανεις για το διπλωμα??
Θα σου έλεγα να βγάλεις διαβατήριο.σαφώς η ταξιδιωτική σου ζωή θα γινει ευκολοτερη.και τωρα πλεον βγαινει πολυ γρηγορα και ευκολα εγω που το εβγαλα πριν 3 χρόνια μοθ πήρε ενα μηνα μεχρι να βγαλω την σωστη φωτο.χαχαχχαπαρακαλω ας μου πει καποιος χρειαζεται διαβατηριο για πραγα βουδαπεστη μπρατισλαβα
λουμπλιανα ζαγκρεμπ ελβετια η απλη καινουργια ταυτοτητα και μετο διπλωμα που ειναι στα ελληνικα τι γινεται???
εχω επισης και ενα ακομη αιτημα ¨"αυτοκινουμενο ιταλια ...κλπ" αλλα δυστυχως δεν εχω ουτε εκει ιδιαιτερη βοηθεια ευχαριστω anyway και αναμενω
να ρωτησω κατι εχω την παλια ταυτοτητα και σκοπευω να παω ιταλια παω στο τμημα σημερα και του λεω θελω να αλλαξω ταυτοτητα και μου λεει απωλεια του λεω οχι θελω να παω ιταλια και θελω την καινουργια και μου ζητησε να δει την ταυτοτητα και μου ειπε "φιλαρακι μπορεις να πας και με αυτη ειναι σεγκεν η ιταλια "
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.............
λαθος μεγαλο δεν ισχύει το ροζ gr προσεξε-στο λεω με σιγουρια για τσεχια-σλοβακια-δες ακομα και εδω κατι ακομα-τελικα για να ξερετε ολοι ρωτησα τις πρεσβειες μια μια ταυτοτητα μονο και διπλωμα ροζ gr
μονο αυτα χρειαζονται για τις χωρες που προανεφερα. ευχαριστω.
Ναι, φέτος το καλοκαίρι στα σύνορα Γερμανίας - Ελβετίας. Απλός δειγματοληπτικός έλεγχος, στα ίδια μάλιστα σύνορα που παλιότερα τα πέρναγες "στάνταρ" αέρα.Ρε παιδιά σαν έχουν κάνει ποτέ έλεγχο σε χερσαία σύνορα της ευρωπαικής ένωσης μεταξύ κρατών που είναι στην Σένγκεν;
τσεχια γερμανια μια απο τα ιδια τον νοεμβριο-παντα περνουσα αεραΝαι, φέτος το καλοκαίρι στα σύνορα Γερμανίας - Ελβετίας. Απλός δειγματοληπτικός έλεγχος, στα ίδια μάλιστα σύνορα που παλιότερα τα πέρναγες "στάνταρ" αέρα.
Αν δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες θα έχεις πρόβλημα... Πρέπει να βγάλεις καινούρια αν θες να ταξιδέψεις στο εξωτερικό.ναι αλλα η ταυτοτητα μου εχει ΜΟΝΟ ελληνικους χαρακτηρες μηπως εχω προβλημα στο check in???????????