γιατί Γερμανία; γιατί είναι η καλλίτερη...

marcrafin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία
Γειά σας αιώνιοι ταξιδευτές!
Θα μπορούσε να με βοηθησει κανείς να μου πει πως να πάω Γερμανία (Βερολίνο) οδικώς; Πρέπει οπωσδήποτε να κλείσω μια εκδρομή με πρακτορεία ή να πάω με το δικό μου αυτοκίνητο; (έτσι έχω κάνει μέχρι τώρα). Υπάρχει άλλος τρόπος όπως π.χ. με τραίνο ή με πούλμαν που κάνει δρομολόγια Αθήνα - Μόναχο΄ή Αθήνα - Βερολίνο; ;'Εχει κανείς από εσάς κάνει αυτή τη διαδρομή;
Ευχαριστώ πολύ

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς ήλθες και καλά ταξίδια!!
Έκανα αυτό το ταξίδι τον Ιούλιο που μας πέρασε με το δικό μου αυτοκίνητο. Πάτρα-Βενετία με το πλοίο και μετά Νυρεμβέργη (720 χμ και 4 νύχτες διανυχτέρευση) και μετά Βερολίνο (420 χμ και 6 νύχτες). Απίθανο ταξίδι. Στη διάθεσή σου

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει η διαδρομή αλλά μόνο ο προορισμός καλό θα ήταν να κοιτάξεις τη λύση να πας αεροπορικός στο Βερολίνο. Εκεί νοικιάζεις αυτοκίνητο αν θέλεις. Θα σου κοστίσει φθηνότερα και θα φτάσεις και πιο σύντομα.

Στο http://www.viamichelin.com θα δεις ότι η διαδρομή Βενετία - Βερολίνο είναι 1.000χλμ και το κόστος της βενζίνης μαζί με τα διόδια 130?. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προσθέσεις τα εισιτήρια του πλοίου Πάτρα/Ηγουμενίτσα - Βενετία καθώς και τις 30 ώρες που διαρκεί το ταξίδι.

Phanny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει η διαδρομή αλλά μόνο ο προορισμός καλό θα ήταν να κοιτάξεις τη λύση να πας αεροπορικός στο Βερολίνο. Εκεί νοικιάζεις αυτοκίνητο αν θέλεις. Θα σου κοστίσει φθηνότερα και θα φτάσεις και πιο σύντομα.

Στο ViaMichelin: Maps, route planner, route finder, UK maps, European maps, hotel booking, travel guides θα δεις ότι η διαδρομή Βενετία - Βερολίνο είναι 1.000χλμ και το κόστος της βενζίνης μαζί με τα διόδια 130?. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προσθέσεις τα εισιτήρια του πλοίου Πάτρα/Ηγουμενίτσα - Βενετία καθώς και τις 30 ώρες που διαρκεί το ταξίδι.
--------------------
Συμφωνώ απολύτως!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.548
Νεότερο μέλος
bakalisk