island
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΑΝΤΟΥ!!!
εχω βαλει ως στοχο μου να ταξιδεψω σε οσα περισσοτερα μερη μπορω...αλλα ακομη δεν εχω κανει σχεδον τιποτα!
θα τα καταφέρεις.Κράτα τους στόχους σου ψηλά!!!!!εχω βαλει ως στοχο μου να ταξιδεψω σε οσα περισσοτερα μερη μπορω...αλλα ακομη δεν εχω κανει σχεδον τιποτα!
πήγαινε και ρίξε μια ματιά στο γκρούπ¨ανεξάρτητοι ταξιδιώτες¨,διάβασε θέματα και συζητήσεις περί .....παρέας η μη στα ταξίδια και ίσως αποκτήσεις μια άλλη οπτική για ν αποφασίσεις να ταξιδεύεις έστω και ...μόνοςτο προβλημα μου ειναι οτι παλιοτερα δεν ειχα τα επιπλεον χρηματα για ταξιδια(ισως και την απαραιτητη διαθεση) και τωρα που εχω και πολυ διαθεση και χρηματα που μπορω να ξοδεψω σε ταξιδια δεν βρισκω ευκολα παρεα να με ακολουθησει σε αυτα! εχω ταξιδεψει σε λιγες περιοχες στην ελλαδα νομιζω και εχω παει εξωτερικο μια φορα μονο!
νομίζω έχεις ένα προβληματάκι με κακό timing σου εύχομαι να το ξεπεράσεις και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα!το προβλημα μου ειναι οτι παλιοτερα δεν ειχα τα επιπλεον χρηματα για ταξιδια(ισως και την απαραιτητη διαθεση) και τωρα που εχω και πολυ διαθεση και χρηματα που μπορω να ξοδεψω σε ταξιδια δεν βρισκω ευκολα παρεα να με ακολουθησει σε αυτα! εχω ταξιδεψει σε λιγες περιοχες στην ελλαδα νομιζω και εχω παει εξωτερικο μια φορα μονο!