• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

γεια,hey,hola,ei,hei,嘿,hé,ehi,ちょっと, σε όλους!مهلا

seola

New Member
Λοιπόν, αρχικα να πώ οτι λατρεύω τα ταξίδια! Δυστιχώς λόγω του οτι ειμαι φοιτητης ακόμη και η σχολή δε μου αφήνει περιθώρια για δουλειά κατα τη διάρκεια των εξαμήνων...... η οικονομικη μου κατάσταση με τη σειρα της περιορίζει τις αποδράσεις μου....εχω ταξιδέψει λιγο στην ευρώπη, χωρις να την εχω γυρίσει ολόκληρη.ακόμα! σχεδιάζω όμως να πάω ενα ταξίδι στην ασία στο σύντομο μέλλον.Μ'αρέσει το μεγαλείο του πολιτσμού αλλα και αυτο της φύσης μπορώ να πω με εξιτάρει το δεύτερο... θέλω να πάω seola! τα μέρη του κόσμου!θα μπορούσα να κοιμηθω στη λάσπη,να μείνω άπλυτος η να φάω έντομα αν χρειαστει αρκει να φτάσω στην Ιθάκη . η τουλάχιστον να προσπαθήσω με κάθε τρόπο.
αυτα για μένα.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Τι ομορφα που τα ειπες! Καλως ηρθες στην πιο ομορφη ταξιδιωτικη παρεα...
Σου ευχομαι πολυ συντομα να πραγματοποιησεις το ταξιδι σου στην ασια κ σιγουρα εδω θα βρεις πληροφοριες κ θα σου λυθουν οι οποιες αποριες...

Οσο για την Ιθακη...εγω θα σου ευχηθω με τη σειρα μου να αργησεις πολυ πολυ να την βρεις....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μ αρεσε πολυ η επικεφαλιδα σου!
Καλως ηρθες !Σου ευχομαι να πας γρηγορα στην Ασια.Διαβασε ταξιδιωτικες ιστοριες για την ηπειρο αυτη απο τα αλλα μελη.Θα μαγευτεις πραγματικα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.803
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom