27 Ιουνίου 2009 #1 A akis80 New Member Μηνύματα 1 Likes 0 γειά σε όλους. το σαιτ πρεπει να βοηθαει πολυ στα ταξιδια. εχω αρκετές απορίες για ταξιδια, ελπίζω να ληθουν.
γειά σε όλους. το σαιτ πρεπει να βοηθαει πολυ στα ταξιδια. εχω αρκετές απορίες για ταξιδια, ελπίζω να ληθουν.
27 Ιουνίου 2009 #2 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.785 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Καλως ηρθες και για οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε.
27 Ιουνίου 2009 #3 mariath Member Μηνύματα 2.287 Likes 6.533 Ταξίδι-Όνειρο Όλη η Νότια Αμερική Καλώς ήρθες akis80. Πράγματι βοηθάει το σάιτ, αλλά μετά δεν ξεκολλάς... Πες μας τις απορίες σου, ίσως να μπορούμε να βοηθήσουμε
Καλώς ήρθες akis80. Πράγματι βοηθάει το σάιτ, αλλά μετά δεν ξεκολλάς... Πες μας τις απορίες σου, ίσως να μπορούμε να βοηθήσουμε
27 Ιουνίου 2009 #4 varioAthens Member Μηνύματα 6.160 Likes 11.077 Καλωσόρισες akis80!!! Κι εμείς από μια-δυο απορίες που είχαμε ξεκινήσαμε στο travelstories και μας πήρε ο "κατήφορος"...
Καλωσόρισες akis80!!! Κι εμείς από μια-δυο απορίες που είχαμε ξεκινήσαμε στο travelstories και μας πήρε ο "κατήφορος"...
27 Ιουνίου 2009 #5 R romantic woman Member Μηνύματα 2.510 Likes 3.284 Ταξίδι-Όνειρο ΙΑΠΩΝΙΑ καλώς ορισες κι απο μένα,περιμενουμε νακούσουμε απορίες,ό,τι μπορούμε ναπαντήσουμε....καλά ταξίδια νάχεις!
καλώς ορισες κι απο μένα,περιμενουμε νακούσουμε απορίες,ό,τι μπορούμε ναπαντήσουμε....καλά ταξίδια νάχεις!
28 Ιουνίου 2009 #6 Picos Apicos Member Μηνύματα 94 Likes 12 Επόμενο Ταξίδι Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!! Ταξίδι-Όνειρο Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού Καλώς όρισες φίλε Άκη και καλά ταξίδια να έχουμε!
28 Ιουνίου 2009 #7 M MarilenaAth Member Μηνύματα 121 Likes 15 Επόμενο Ταξίδι ΑΓΝΩΣΤΟ... Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ... Καλωσόρισες Άκη...καλά ταξίδια ευχομαι! Νοερά και μη... Τι κατήφορος βρε παιδιά? Εγω είχα να μπω στο forum 2 μέρες σχεδόν και μου έλειψε!!!
Καλωσόρισες Άκη...καλά ταξίδια ευχομαι! Νοερά και μη... Τι κατήφορος βρε παιδιά? Εγω είχα να μπω στο forum 2 μέρες σχεδόν και μου έλειψε!!!