• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια σε ολους!!!!!!!!!!!!!

lazaros86

Member
ελληνικο αλφαβητο ( μπαμπινι_ _ης)

απο το να κανεις παρατηρησεις ανουσιες καλυτερα , δωσε μας καμια πληροφορια. Εξαλλου για το σκοπο αυτο γιναμε μελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να μην ενοχλει που δεν εβαλα τονους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vito

Member
απο το να κανεις παρατηρησεις ανουσιες καλυτερα , δωσε μας καμια πληροφορια. Εξαλλου για το σκοπο αυτο γιναμε μελη!!!ελπιζω να μην ενοχλει που δεν εβαλα τονους!!
Σίγουρα, γι αυτό γιναμε μέλη του φορουμ..για να μπορούμε να ανταλλάζουμε πληροφορίες, εμπειρίες, κ.α. Ομως, καλό ειναι να τηρούμε τους όρους του σάιτ..
Καλως ήρθες!!

Υ.Γ.1 Δεκτα τα ορθογραφικά λάθη και οι λέξεις χωρίς τόνους..:bleh:
Υ.Γ. 2 Οσο για Βιέννη, εγώ δεν ξετρελάθηκα..κατσε γιατι μολις δουν αυτό οι υπόλοιποι, θα με πάρουν με τις πέτρες..

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΕΝΝΟΩ: 1ο) ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ? 2ο) Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΜΕΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΑ 174 ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ? 3ο) ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ,ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Hotel am Konzerthaus - MGallery Collection ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ; ΤΑ 400 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ Η ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ; 4ο) ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟ; ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ Η ΑΞΙΖΕΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΓΙΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Από τις ωραιότερες πόλεις που έχω πάει η Βιέννη! (Vito έφτασαν οι πέτρες? :lol:)

1) Καλή εποχή ο Οκτώβρης...δεν θα έχει χιόνια ούτε και πολύ ζέστη,οπότε μια χαρά! (εγώ είχα πάει αρχές Ιουνίου και είχε ζεστό καιρό)
2) Όσον αφορά την τιμή του αεροπορικού εάν έκανες καλή έρευνα και δεν βρήκες καλύτερη τιμή οκ...επέλεξες την ημερομηνία βάση της τιμής ή έχεις free αυτές τις ημέρες? από αυτά θα κρίνεις αν είναι καλή η τιμή!
3) Εγώ κλείνω συνήθως από το booking.com και η τιμή που λέει έιναι για το δίκλινο δωμάτιο, δηλ και για τους δύο....δες πιο προσεκτικά το site και θα σου ληθεί η απορία σίγουρα!
4) Βιέννη - Μπρατισλάβα είναι δίπλα και αξίζει όπως λες μια μονοήμερη....δεν χρειάζεσαι παραπάνω μέρες! Είναι όμορφη πόλη και ήσυχη! Μην παραλείψεις να πιείς καφέ στο UFO που βρίσκεται πάνω στον Δούναβη! Ακόμη, σε διάφορα σημεία της πόλης υπάρχουν πολύ όμορφα αγάλματα...αναζήτησε τα! (σαν τη φώτο παρακάτω)
αααααααααα και στην Βιέννη οπωσδήποτε να πιείς καφέ στον Donau tower επίσης πάνω στον Δούναβη, περιστρεφόμενος πύργος και καθώς απολάμβάνεις τον καφέ σου θα έχεις μπροστά σου ολη την Βιέννη :p
τώρα θα έχει πλάκα να μου πεις ότι δεν πίνεις καφέ..δεν πηράζει, ανέβα! :haha::haha:
Το τρένο όντως κάνει 1 ώρα περίπου αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζει αλλά αφού κάνει μια ώρα μόνο φτηνό θα είναι...
Όσον αφορά τα χρήματα για 5 μέρες....υπολόγιζε πάνω από 600....εγώ κανά 1000ρικο υπολογίζω γιατί η Βιέννη είναι ακριβή πόλη...οπότε με φαγητά,καφέδες και ψώνια τόσα περίπου! Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό καθαρά....οπότε ξοδεύεις όσα έχεις ;)
Για τα αξιοθέατα της Βιέννης δεν σου λέω...θα τα βρείς όλα πολύ εύκολα!

Last edited by a moderator:

lazaros86

Member
αργυρω σε ευχαριστω πολυ! μου εδωσες ακριβως τις πληροφοριες που χρειαζομουν,δηλαδη περιμενα δυο εβδομαδες για να μου πουν αυτα ακριβως που ανεφερες. Και παλι ευχαριστω :p

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
αργυρω σε ευχαριστω πολυ! μου εδωσες ακριβως τις πληροφοριες που χρειαζομουν,δηλαδη περιμενα δυο εβδομαδες για να μου πουν αυτα ακριβως που ανεφερες. Και παλι ευχαριστω :p

άντε καλά να περάσεις!!! :p

Julia21r

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nuremberger
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
πω...σε ζηλεύω πραγματικά!!Ηταν το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό η Βιέννη και πραγματικά αξίζει...παλάτια...μουσεία..και πολλά άλλα..μακάρι να μπορούσες να πας και Saltzbourg και Isbourg(δεν τα γράφω σωστά σίγουρα)αξήζουν πραγματικά...(ειδικά στο Isbourg θυμάμαι πολύ έντονα ,αν και έχουν περάσει χρόνια , ένα ορυχείο αλατιού...
όπου και να πας,Αυστρία είναι αυτή..θα περάσεις τέλεια!!πολύ φιλικός ο κόσμος και όντως οι τιμές που βρήκες είναι πολύ ικανοποιητικές!!!
τελειααα!!!:clap:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
απο το να κανεις παρατηρησεις ανουσιες καλυτερα , δωσε μας καμια πληροφορια. Εξαλλου για το σκοπο αυτο γιναμε μελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να μην ενοχλει που δεν εβαλα τονους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τωρα ειδα το μηνυμα αυτο και εγινα τουρμπο..
δεν σε ξανακαλωσοριζω, καθως σε καλωσορισα στο αλλο θεμα που ανοιξες για την βιεννη..

βρε παιδι μου, μετρας ελαχιστες μερες στο φορουμ και εχεις καταφερει να τσακωθεις ηδη με αρκετο κοσμο..και οχι αδικα..
εισαι νεος εδω και ισως δεν ξερεις..οποιος θελει πληροφοριες εδω, τις ζητα ευγενικα..και δεν απαιτει..ολοι εδω μεσα ειμαστε προθυμοι να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε..αλλα πρεπει και εσυ να διαβαζεις αυτα που εχουν ηδη γραφτει πρωτα..δεν ειναι λογικο να γραφουμε και να ξαναγραφουμε τα ιδια..επιπλεον, καθε μελος υπακουει στους κανονες του φορουμ τους οποιους προφανως και εσυ αποδεχτηκες την στιγμη που εγινες μελος..
τα παιδια ειναι moderators και δουλεια τους ειναι αυτο ακριβως, να σου κανουν παρατηρησεις οταν κανεις καποιο λαθος, ωστε να το διορθωσεις..το οτι εσυ χαρακτηριζεις τις παρατηρησεις αυτες "ανουσιες" ειναι πραγματικα ανεκδιηγητο..

φιλικα λοιπον, και χωρις καμια διαθεση να τσακωθω μαζι σου, θα σε παρακαλεσω να συνεχισεις απο εδω και περα λιγο πιο σεμνα και με περισσοτερη ευγενεια..

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ειναι ακριβως οπως τα λεει η latina!! Και θα ηθελα να συμπληρωσω,οτι εδω δεν ειμαστε ταξιδιωτικο γραφειο που πληρωνομαστε για τις υπηρεσιες που προσφέρουμε. Απο καλη διαθεση και αγαπη για τα ταξιδια βοηθαμε ο ενας τον άλλο με διαφορες πληροφοριες που εχει ο καθενας. Επομενως το σχολιο σου,οτι περιμενες 2 εβδομαδες για να παρεις τις πληροφοριες που ηθελες,ειναι εντελως αστοχο...
Φιλικα τελειως,επειδη οπως καταλαβαινω εισαι και μικρος,προσπαθησε να κατανοησεις καποια πραγματα και να εκτιμησεις οτι καποιοι ψαχνουν μηνες τις πληροφοριες που περιμενεις εσυ να σου πουν ετοιμες.:)

lazaros86

Member
εχετε απολυτο δικιο , συγχωρεστε με λοιπον, αν και νομιζω οτι παρεξηγηθηκα. δεν εγινα μελος μονον για να αποσπω αλλα και να παρεχω πληροφοριες. ειμαι 24 ετων και το παθος μου ειναι τα ταξιδια, ενω αυτο που μισω ειναι οι εξυπναδες. ευχαριστω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom