• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια σας παιδια!

Anastasia85

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.ΥΟΡΚΗ-Λ.ΒΕΓΚΑΣ-ΜΑΪΑΜΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ & ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ
Νεο μελος και εγω εδω μεσα!δεν ειχα ιδεα για την σελιδα την βρηκα τυχαια καθως εψαχνα διαφορες πληροφοριες σχετικα με τις απεργειες που περιμενουμε να μας αναστατωσουν τις επομενες μερες!Στις 3Αυγουστου εχω κλεισει για Λονδινο και μετα απο καποιες μερες συνεχιζω για Αμστερνταμ,Κοπεγχαγη,Βερολινο και πισω Αθηνα...Εχω αγχωθει για το ποτε θα ειναι το επομενο χτυπημα των απεργειων, μετα τις 25 που ηδη εχουν δηλωσει...το οτι ειναι κυλιομενες 24ωρες απεργειες δεν εχω καταλαβει απολυτα τι σημαινει και αυτο ειναι που με αγχωνει!Καλα και ηρεμα ταξιδια σε ολους!

gastone_d

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στο χρόνο..
Καλώς ήρθες!
Και εγώ νέο μέλος είμαι βασικά αλλά πιστεύω κάνω καλά που σε καλοσορίζω!
Δε πιστεύω να έχουν απεργιές τότε..Πάει πολύ!
Καλά να περάσεις!

skoumpi

Member
Καλως ηρθατε και απο μενα. Εχετε απολυτο δικιο φετος μαλλον ολοι λιγο ή πολυ ταλαιπωρηθήκαμε με τις απεργίες. Παρόλα αυτά καλά ταξίδια!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην εχεις ταλαιπωρια.
Καλως ηρθες.

gastone_d

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στο χρόνο..
Νεο μελος και εγω εδω μεσα!δεν ειχα ιδεα για την σελιδα την βρηκα τυχαια καθως εψαχνα διαφορες πληροφοριες σχετικα με τις απεργειες που περιμενουμε να μας αναστατωσουν τις επομενες μερες!Στις 3Αυγουστου εχω κλεισει για Λονδινο και μετα απο καποιες μερες συνεχιζω για Αμστερνταμ,Κοπεγχαγη,Βερολινο και πισω Αθηνα...Εχω αγχωθει για το ποτε θα ειναι το επομενο χτυπημα των απεργειων, μετα τις 25 που ηδη εχουν δηλωσει...το οτι ειναι κυλιομενες 24ωρες απεργειες δεν εχω καταλαβει απολυτα τι σημαινει και αυτο ειναι που με αγχωνει!Καλα και ηρεμα ταξιδια σε ολους!
Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
troktiko: Παράνομη κρίθηκε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες Αναστασία!Ωραίο ταξίδι προγραμματίζεις σε...δροσερές :haha:ελπίζω χώρες.
Στα χνάρια σου βαδίζω....
Καλά να περάσεις!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος