• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια σας κ απο μένα! :)

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
γεια σας, ειμαι η στελλα, κ ειμαι 24 χρονων! λατρευω τα ταξιδια, αν μπορουσα δεν θα εκανα τπτ αλλο! φυσικα λογω του οτι μολις τελειωσα τις σπουδες μου, δεν εχω βρει ακομα δουλεια, οποοοτε το οικονομικο ειναι ενα μεγαααλο προβλημα για μενα, παρολ αυτα κ με τη βοηθεια των γονιων εχω καταφερει να κανω αρκετα ταξιδακια! εζησα κ ενα χρονο με το προγραμμα ερασμους στο μιλανο, οποιος θελει πληροφοριες για μιλανο λοιπον, ας μου πει! :rolleyes:;) το σαιτ ειναι καταπληκτικο εχω ξεφυγει τελειως με τισ ιστοριες κ τα βιντεο κ τισ φωτογραφιες που βλεπω εδω!! αχχ! πολυ χαιρομαι που κ αλλοι ανθρωποι μοιραζονται την ιδια αγαπη με μενα! αυτα απο μενα! κ τα λεμε εδω! :lol::clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Stellina , φιαξε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη να δουμε τι ταξιδακια εχεις κανει μεχρι τωρα.
Παντως προσανατολιζεσαι σωστα για επομενο ταξιδι και ταξιδι ονειρο :)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome stellina και καλη συνεχεια στα ταξιδια σου...

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
stellina καλα καλα ταξιδια και καλως ηρθες στην παρεα μας. ευχομαι να χαρεις τις συζητησεις μας, και το υπολοιπο site

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλωσορισες και απο μενα!και καλη συνεχεια!!

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
βρε παιδια στον ταξιδιωτικο χαρτη πως διαλεγουμε τις χωρες??

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
stellina πας στους χρηστες πατα πανω σου βγαζει ενα παραθυρο με επιλογες πας στον ταξιδιωτικο χαρτη κανεις κλικ και σε βγαζει σε μια λιστα με τις χωρες διαλεγεις αυτες που εχεις επισκεφτει και κανεις καταχωρηση απαντησης απο χαμηλα κατω.

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.....

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τα καταφερες Stellina , ωραια τα ταξιδια σου μεχρι τωρα , περιμενουμε να μοιραστεις τις ταξιδιωτικες σου ιστοριες μαζι μας :)

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Και άλλη Στέλλα στην παρέα! Καλώς ήρθες!!
Εντυπωσιακός ο χάρτης σου, για 24χρονών έχεις ταξιδεύσει πολύ! Μπράβο, σου εύχομαι να τον κοκκινίσεις όλο! Είσαι στο καλύτερο στάδιο της ζωής σου για να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι! Πιάνεις δουλειά, κάνεις τρελές οικονομίες, σε ένα χρόνο έχεις πήξει, τα παρατάς και φεύγεις για ένα 6μηνο (και παραπάνω) και πας (και) στην Ινδονησία που είναι το όνειρο σου! Εγγυημένα πράγματα!! :clap:
Στις ΗΠΑ που έχεις πάει;

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
ΗΠΑ εχω παει στη Νεα Υορκη! αιγυπτο, ισπανια κ ΝΥ εχω παει εκδρομη με το πανεπιστημιο! -ενα απο τα λιγα καλα που εχουμε , οικονομικες εκδρομες!-:D
κατα τα αλλα να ναι καλα οι γονεις που ναι κ αυτοι ταξιδιαρηδες κ επιδιωκουμε ενα ταξιδι το χρονο! ινδονησια δεν ειναι το μονο μου ονειρο, ειναι ενας -απο τους πολλους πολλους- προορισμους ονειρευομαι!! :rolleyes::lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom