• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

γεια σας από το nefelim2

nefelim2

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα & Γαλλικη πολυνησια
Γεια σας. Ειμαι σχετικα καινουριο μελος. Πριν απο λιγες μερες επέστρεψα με τον σύζυγο μου από ένα <<υπερπαραγωγή>> ταξίδι Χαβαη- Νεα Υόρκη. Όταν θα έχω χρόνο θα γράψω μια ταξιδιωτική ιστορία, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω που γράφουμε και πως αναρτούνται οι ταξιδιωτικές ιστορίες. Ωστόσο όποιος θελει να ρωτήσει κάτι θα τον ενημερωσω ευχαρίστως.

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
καλώς ήρθες στο travelstories.gr

ότι οδηγίες χρειάζεσαι σχετικά με το σάιτ ( για τις φωτογραφίες, τα βίντεο τις ιστορίες κτλ) βρίσκονται εδώ Περί του TravelStories.gr

πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τις ταξιδιωτικές ιστορίες, οι οδηγίες βρίσκονται εδώ Πρότυπο για τη συγγραφή ταξιδιωτικών ιστοριών

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες, για ξεκινα σιγα σιγα την ιστορια σου

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες Νεφέλη!περιμένουμε εντυπώσεις/ιστορία από Χαβάη και Ν.Υόρκη!
καλά ταξίδια να έχετε πάντα!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ποια Νεφέλη ρε παιδιά νεφελίμ γράφει..... άλλο Λωζάνη κι άλλο κοζάνη καλως ήλθες κι απο μένα μυστήριο πλάσμα:)

varioAthens

Member
Παρέα με elohim κάνεις;

χαχα! από το στόμα μου το πήρες! Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, κρεβάτια και καρέκλες!!! :haha:
Νefelim καλωσόρισες!!! :) Περιμένουμε την ταξιδιωτική ιστορία-υπερπαραγωγή το συντομότερο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom