Αυτή είναι πολύ σημαντική γνώμη. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να μας αφηγήσε κάποια πράγματα από όσα έχεις ζήσει γιατί είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι.Να πω επισης πως ακριβως επειδη υπαρχει πολυ φτωχεια το πιο ευκολο ειναι να βρεις μια οργανωση να κανεις εθελοντισμο..ομως τις περισσοτερες φορες αυτο δημιουργει στη χωρα περισσοτερα προβληματα απο οσα λυνει..Εχω προσωπικους λογους που το λεω αυτο και το εχω δει να συμβαινει...
Για τη ζωη στην Ουγκαντα? βασικα προσπαθω απο χτες να ανεβασω φωτογραφιες και ενα κειμενο σχετικα με τη ζωη στην Ουγκαντα στο μπλογκ μου αλλα το σαιτ που χρησιμοποιω ειναι μη διαθεσιμο για λογους συντηρησης και μου εχει σπασει τα νευρα...
Τι να πω για την Ουγκαντα...Προσωπικα με ενδιαφερουν οι ιστοριες των ανθρωπων και μεσα απο εκεινες γνωριζεις τη χωρα..Η καμπαλα ειναι μια ασφαλης πολη (σε σχεση δηλαδη με το ναιρομπι εδω ειναι παραδεισος)..εχει μεγαλη κοινοτητα ξενων διοτι οι περισσοτερς υπηρεσιες εχουν μεταφερει εδω τα γραφεια τους λογω της πολυ χαμηλης εγκληματικοΠροσωπικα δεν μου αρεσει η [/B]τητας...νοοτροπια των ξενων που ζουν εδω (απο οσους εχω γνωρισει ακομα)..ισως αλλαξει αυτο, οταν γνωρισω περισσοτερο κοσμο...
Μαλλον αυτο θα κανω...απο το πρωι το μπλογκ μου εχει σπασει τα νευρα...θα γραψω μια ιστορια για την Ουγκαντα..Τι εννοεις με αυτο?
Ειναι παρα πολυ χρησιμα οσα μας γραφεις .
Αντι να παιδευεσαι με το blog σημερα ...γιατι δε μας γραφεις στις ταξιδιωτικες ιστοριες σε εξελιξη πραγματα για την καθημερινη ζωη σου.Θα ηταν παρα πολυ ενδιαφερον.