• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γεια και χαρα σε ολους

nasos

New Member
Επόμενο Ταξίδι
βενεζουελα
Ταξίδι-Όνειρο
ν.αμερικη με μηχανη
σε περιπου 20 μερες θα κανω το πρωτο μου υπερατλαντικο ταξιδι,θα παω σην βενεζουελα και λογω επισης τς γριπης των χοιρων εχω λιγο φοβηθει,κανεις που να εχει παει η να ξερει οποιαδποτε πληροφορια?θα το εκτιμουσα γιατι παω μονος μου και δεν ξερω και την γλωσσα,αλλα τιποτα δεν με σταματα,ευχαριστω:D

varioAthens

Member
Καλωσόρισες nasos!!! :)
Σου βγάζω το καπέλο που δεν σε πτοεί τίποτα...ούτε η γλώσσα που δεν μιλάς, ούτε η γρίπη, ούτε ότι πας μόνος σου!!! Μπράβο! Μπράβο! :clap:
Και διάλεξες και σούπερ προορισμό!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σε περιπου 20 μερες θα κανω το πρωτο μου υπερατλαντικο ταξιδι,θα παω σην βενεζουελα και λογω επισης τς γριπης των χοιρων εχω λιγο φοβηθει,κανεις που να εχει παει η να ξερει οποιαδποτε πληροφορια?θα το εκτιμουσα γιατι παω μονος μου και δεν ξερω και την γλωσσα,αλλα τιποτα δεν με σταματα,ευχαριστω:D
η Ελλάδα έχει πιο πολλά νέα κρούσματα. πήγαινε γρηγορα εκεί να σωθείς και ξεχειμώνιασε στους Angel falls.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
νασο ειναι το πρωτο σου ταξιδι και ειναι και υπερατλαντικο?????
καλα ξεκινας!μην σε πτοει η γριπη,οτι ειναι να το παθεις θα το παθεις και εδω.
οσο για την βενεζουελα θα βρεις καμποσες πληροφοριες,κανε μια αναζητηση.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!καλά να περάσεις στη Βενεζουέλα,σε ζηλεύω!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες Νασο!
Διαλεξες τελεια χωρα να πας! Ζηλευωωωω!Ποσες μερες θα μεινεις? Που σκοπευεις να πας?
Μην πτοεισαι ουτε για τη γριπη , ουτε για τη γλωσσα..μαθε μερικες λεξεις-φρασεις παντως.
:welcome2:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα