taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Δεν ξέρω τι με ανησυχεί περισσότερο. Οι γνώσεις του Τριπάκια για θέματα γάμου ή οι γνώσεις του Samion για θέματα Γαλλίας...
Αμφιβαλλω αν αυτο το δεχεται το δημαρχειο ως δηλωση. Και να το δεχεται σε καλει σε ακροαση να το αποδειξεις πριν αναγγελθει ο γαμος. Αλλα ακομα και να το χαψουν ειναι κατι παρανομο που αν σε πιασουν θα βρεθεις αντιμετωπος με βαρια προστιμα.Διαβασα οτι και με αυτο γινεται. Δεν ειναι καθολου αδυνατος λοιπον ο γαμος οπως ειπες. Μια δηλωση απο φιλο, συγγενη..
http://www.voslitiges.com/administration/m18.html
Ειμαι pacse μην το ξεχνας. Περασα απο μια ταλαιπωρια σχετικη μεχρι να συγκεντρωσω τα δικαιολογητικα που ζητουσαν.Δεν ξέρω τι με ανησυχεί περισσότερο. Οι γνώσεις του Τριπάκια για θέματα γάμου ή οι γνώσεις του Samion για θέματα Γαλλίας...
Νομιζω,οτι για ορθοδοξο γαμο στην Ελλαδα, πρεπει να προηγηθει βαπτιση του καθολικου μελλοντα συζυγου και ο κουμπαρος-α να ειναι ορθοδοξοι ....αλλα υποθετω οτι,ολα αυτα θα τα ψαξεις για να εισαι σιγουρη....Εχουμε συμφωνησει για Καθολικο στη Γαλλια και Ορθοδοξο στην Ελλαδα
Οχι, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Απλά στην Ελλάδα αν θες να κάνεις θρησκευτικό γάμο πρέπει να κάνεις δύο δηλ. και καθολικό και ορθόδοξο ώστε να θεωρείσαι παντρεμένος και για τις δυο εκκλησίες. Αλλιώς έναν πολιτικό γάμο και ξεμπερδεύεις!Νομιζω,οτι για ορθοδοξο γαμο στην Ελλαδα, πρεπει να προηγηθει βαπτιση του καθολικου μελλοντα συζυγου και ο κουμπαρος-α να ειναι ορθοδοξοι ....αλλα υποθετω οτι,ολα αυτα θα τα ψαξεις για να εισαι σιγουρη....