• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

γαμηλιο ταξιδι

lena1

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγιο δομηνικο
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια,ουαλια
κοριτσι διαβασα την ιστορια τησ βαριο αλλα δεν εβγαλα ακρη με το ξενοδοχειο οπωσ κ με το πρακτορειο.πρεπει να στειλω προσωπικο μνμ αλλα δεν μπορω αν δεν συμπληρωσω 20 μνμ γω.βαριο σε χρειαζομαι:roll:.

lena1

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγιο δομηνικο
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια,ουαλια
σκεφτομαστε να μεινουμε στο cayo levantado για 7 νυχτεσ.θελουμε να χαλαρωσουμε στη παραλια κατω απο τουσ φοινικεσ κ να απολαυσουμε το μπανιο στα τυρκουαζ νερα.αφου παρουμε ενεργεια απο το νησι θα μπουμε δυναμικα στο κλιμα τησ βοστωνησ(shopping therapy):),για δεκα ολοκληρεσ μερεσ.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το ΑΙ χοτελ που εμεινε η varioathens ηταν στην Πουντα κανα και την ολοήμερη εκδρομή στη Σαμανα την εκανε με αεροπλάνο (φυσικα), δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βόλευε κατι τετοιο δεδομενου του κοστους.
ΑΙ ξενοδοχείο δεν γνωρίζω για να προτεινω αν και υπάρχουν πάρα πολλά στην περιοχή του Λας Τερρένας και στη σαμανα γενικά. Δε βλέπω και το λόγο παντως για να κλεισει καποιος ΑΙ ξενοδοχείο στην περιοχή τη στιγμή που οι επιλογές για φαγητό είναι άπειρες και πάρα πολύ καλες!

Το cayo Levantado είναι πολύ όμορφο νησάκι και το ξενοδοχείο του επισης. Απλά για κάποιες εκδρομές θα πρεπει να περνάτε απέναντι στο κυριως νησι, αλλα απ’ όσο ξερω εχει πολύ συχνά βάρκες που κάνουν τη διαδρομή και η απόσταση είναι γυρω στο δεκάλεπτο-τέταρτο. Το θέμα είναι ότι εάν θέλετε να πάτε κάπου μόνοι σας , αντε και περάσατε απέναντι, πως θα μετακινηθείτε μετά? Θέλω να πω , θα εξαρτάστε από το ξενοδοχείο για τις εκδρομές και δε θα μπορείτε να κινηθείτε μόνοι σας εύκολα. Αν δε σας ενδιαφέρει να κινηθείτε μόνοι, μια χαρά θα είστε στο Levantado.

Στην ευρύτερη περιοχη να δεις τους καταρράχτες Ελ Λιμον, την playa Rincon, τις playa Bonita και El Valle άλλες παραλίες κάποιες προσβάσιμες δια θαλάσσης. Κάποια ψαροχώρια όπως το Λας Γαλερας. Το πάρκο Los Haitises – προσωπικά δεν πήγα και δεν εχω γνώμη, απλά το αναφέρω σαν εκδρομή. Και τώρα πια υπάρχουν και ζιπ-λαιν τουρς.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αυτό:

Last edited by a moderator:

lena1

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγιο δομηνικο
Ταξίδι-Όνειρο
ινδια,ουαλια
προσωπικα αυτο το πραμα να το κανω αποκλειετε.εκει θα το πω.κ μονο που το βλεπω παθαινω αμοκ.πασχω απο ακροφοβια.περαστηκα μου:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom