renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
εσύ μη χάσεις!!!Για Σρι Λάνκα είναι κατάλληλη εποχή όμως? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα γενικώς ο προορισμός.
για κοίταξε και τον Αγιο χαράλαμπο..ειναι hot!!
εσύ μη χάσεις!!!Για Σρι Λάνκα είναι κατάλληλη εποχή όμως? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα γενικώς ο προορισμός.
Από παραλίες τι λέει η Σρι Λάνκα?Πού θα πήγαινα εγώ; Σρι Λάνκα: Όπως Μαυρίκιος αλλά με το μισό κόστος (τουλάχιστον), πολύ περισσότερα πράγματα να δεις και να κάνεις (και από Μπαλί), πιο αυθεντική και ενδιαφέρουσα απ' όλα τα παραπάνω και ... θα σου περισσέψουν και λεφτά.
Και καμιά Κεράλα γουστάρω...δε πάμε προς τα κει λέω γω?εσύ μη χάσεις!!!
για κοίταξε και τον Αγιο χαράλαμπο..ειναι hot!!
Ό,τι λέει κι η Ινδία. Πάντως, σαν την Σοκότρα (και τη ... Χαλκιδική) δεν είναι. Για τον καιρό, να ρωτάει η sofialarisa ρε παιδιά, καλά, καινούργια είναι, αλλά και οι παλιοί?Από παραλίες τι λέει η Σρι Λάνκα?
Δεν έχω δεί της Ινδίας... θολούρα?Ό,τι λέει κι η Ινδία. Πάντως, σαν την Σοκότρα (και τη ... Χαλκιδική) δεν είναι. Για τον καιρό, να ρωτάει η sofialarisa ρε παιδιά, καλά, καινούργια είναι, αλλά και οι παλιοί?
Weather in Sri Lanka - Lonely Planet Travel Information
Δηλαδή ρε varioAthens θα πας στη Σρι Λάνκα και το πρώτο πράγμα που σ' ενδιαφέρει για τη χώρα είναι οι παραλίες?!!!! Όχι, θολή δεν είναι η θάλασσα, ανοικτός ωκεανός είναι, καθαρά είναι τα νερά, σε κάποια μέρη έχει και ενδιαφέροντα βυθό, κάπου θα κάνεις μπάνιο, κάπου όχι, κάπου αλλού δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς, στο νότο τα ψαροχώρια είναι πιο ενδιαφέροντα, αν πραγματικά σ' ενδιαφέρει, ψάξ' το και θα βρεις τις απαντήσεις.Δεν έχω δεί της Ινδίας... θολούρα?
Εγώ πάντως, από όλα αυτά τα μέρη, θα προτιμούσα τον Άγιο Μαυρίκιο...Πού θα πήγαινα εγώ; Σρι Λάνκα: Όπως Μαυρίκιος αλλά με το μισό κόστος (τουλάχιστον), πολύ περισσότερα πράγματα να δεις και να κάνεις (και από Μπαλί), πιο αυθεντική και ενδιαφέρουσα απ' όλα τα παραπάνω και ... θα σου περισσέψουν και λεφτά.
Kαλά ρε babaduma άμα χαλιέσαι δεν σε ξαναρωτάμε κιόλας...Δηλαδή ρε varioAthens θα πας στη Σρι Λάνκα και το πρώτο πράγμα που σ' ενδιαφέρει για τη χώρα είναι οι παραλίες?!!!! Όχι, θολή δεν είναι η θάλασσα, ανοικτός ωκεανός είναι, καθαρά είναι τα νερά, σε κάποια μέρη έχει και ενδιαφέροντα βυθό, κάπου θα κάνεις μπάνιο, κάπου όχι, κάπου αλλού δεν μπορείς έτσι κι αλλιώς, στο νότο τα ψαροχώρια είναι πιο ενδιαφέροντα, αν πραγματικά σ' ενδιαφέρει, ψάξ' το και θα βρεις τις απαντήσεις.
Αν εσύ αυτό κατάλαβες, ε, τότε τι να σου πω!Kαλά ρε babaduma άμα χαλιέσαι δεν σε ξαναρωτάμε κιόλας...
Εσύ μην ξεχάσεις να πάρεις και τα ειδικά πέδιλα μαζί σου, θα τα χρειαστείς!Εγώ πάντως, από όλα αυτά τα μέρη, θα προτιμούσα τον Άγιο Μαυρίκιο...