giagia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ίσως Ιταλία-Γαλλία..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική.....
Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Μπήκαμε πρόσφατα στο club των παντρεμένων..(τον Σεπτέμβριο του 2012) και ψάχνουμε γαμήλιο προορισμό για το Πάσχα!!!
Έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι 15 μέρες και κόστος έως 3.000 διαμονή και αεροπορικα..
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα προς τα που θέλουμε να πάμε, διότι ο σύζυγος "φοβάται" τα αεροπλάνα και δεν θέλει "τεράστιες" πτήσεις..δηλαδή ταξιδεύει απευθείας έως 4 ώρες και με ανταπόκριση έως 6 ώρες! Εγω απο την άλλη ονειρευόμουν κάτι σε Νότια Αμερική ή Αφρική..θέλω να είναι ένα ταξίδι που να μην τρέχω από μουσείο σε μουσείο και να είναι κάτι ξεχωριστό που θα το θυμάμαι για πάντα..να μην μοιάζει με "κλασική" ευρωπαική πόλη, να υπάρχει περιπέτεια, άγρια φύση κλπ!
Αντίθετα ο σύζυγος μου δεν θέλει να κάθεται σε 1 παραλία για 10 μέρες.
Έχουμε ταξιδέψει μέχρι τώρα στους παρακάτω προορισμούς:
Ρώμη, Φλωρεντία, Βαρκελώνη, Παρίσι, Βερολίνο και Βουδαπέστη.
ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;;;;
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!!
Γιάννης και Κατερίνα!
Μπήκαμε πρόσφατα στο club των παντρεμένων..(τον Σεπτέμβριο του 2012) και ψάχνουμε γαμήλιο προορισμό για το Πάσχα!!!
Έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι 15 μέρες και κόστος έως 3.000 διαμονή και αεροπορικα..
Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα προς τα που θέλουμε να πάμε, διότι ο σύζυγος "φοβάται" τα αεροπλάνα και δεν θέλει "τεράστιες" πτήσεις..δηλαδή ταξιδεύει απευθείας έως 4 ώρες και με ανταπόκριση έως 6 ώρες! Εγω απο την άλλη ονειρευόμουν κάτι σε Νότια Αμερική ή Αφρική..θέλω να είναι ένα ταξίδι που να μην τρέχω από μουσείο σε μουσείο και να είναι κάτι ξεχωριστό που θα το θυμάμαι για πάντα..να μην μοιάζει με "κλασική" ευρωπαική πόλη, να υπάρχει περιπέτεια, άγρια φύση κλπ!
Αντίθετα ο σύζυγος μου δεν θέλει να κάθεται σε 1 παραλία για 10 μέρες.
Έχουμε ταξιδέψει μέχρι τώρα στους παρακάτω προορισμούς:
Ρώμη, Φλωρεντία, Βαρκελώνη, Παρίσι, Βερολίνο και Βουδαπέστη.
ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;;;;
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!!
Γιάννης και Κατερίνα!