• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία βοηθεια για εκδρομη.

mixaliss

Member
για σας παιδια..θελω την βοηθεια σας.. μενω αθηνα.. και θελω να παω γερμανια στην φρανκφουρτη 4 με 8 ιουνιου και απο εκει αμστερνταμ για 2 μερες και ξανα πισω..μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο θα παω ωστε να πληρωσω λιγοτερα λεφτα..και απο που μπορω να αγορασω αξιοπιστα τα εισητηρια???

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
η φιλη μου που εμενε φρανκφουρτη ειχε παει αμστερνταμ με τρενο θυμαμαι, αλλα ειχε δωσει αρκετα χρηματα και εν τελει μου χε πει οτι ισως να την συνεφερε να πηγαινε αεροπορικως!θα την ρωτησω και θα σου πω!
αμα θες πληροφοριες για φρανκφουρτη πες μου..

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Εγω στην Γερμανια για μετακινησεις προτιμω τα τρενα. Υπαρχουν διαφορες προσφορες κατα καιρους και μπορεις να βρεις κατι οικονομικο.
www.[B]bahn[/B].de/

Yπαρχουν ομως και λεωφορεια που ενωνουν μεγαλες πολεις στην Ευρωπη και ειναι πολυ φθηνα. Τσεκαρε το!
www.[B]eurolines[/B].com/

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
αν τα βρισκεις τοσο ακριβα μην τα κλεισεις ακομη!ειναι νωρις απο τωρα για ιουνιο!ψαχνε προσφορες!μπορεις να βρεις σιγουρα καλυτερες τιμες!εγω τελευταια φορα που πηγα φρανκφουρτη εκλεισα με 150ευρω, πηγαινε-ελα, με lufthansa και ηταν και περιοδος χριστουγεννων!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Οι προσφορές είναι πάντα σχετικές...πάντα μπορείς να βρεις κάτι φθηνότερο αλλά πάντα και κάτι ακριβότερο.

Η Lufthansa είχε τον προηγούμενο μήνα μια προσφορά στα 165 Ευρώ περίπου μέσω Φρανκφούρτης, αλλά έληξε στο τέλος του Ιανουαρίου. Επίσης, δεν είχες την δυνατότητα να μείνεις στην Φρανκφούρτη κάποιες μέρες και να συνεχίσεις το ταξίδι σου με την ίδια χρέωση (που ίσως να σε ενδιαφέρει κι αυτό αν κατάλαβα σωστά).

Όσο για την λύση του τρένου, είναι λίγο μεγάλη η απόσταση από την Φρανκφούρτη και το ταξίδι θα είναι και πολύωρο και αρκετά ακριβό. Κάτι τέτοιο θα σε συνέφερε από το Dusseldorf ή κάποια άλλη κοντινή πόλη (κατά την δική μου άποψη).

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Λοιπόν...αν είστε δύο άτομα και είναι να ταξιδέψετε μέσα στον Μάρτιο (ημερομηνία αναχώρησης), τότε μπορείς να κλείσεις μέσω της Lufthansa την προσφορά με τα 150 Ευρώ το πήγαινε έλα και για τους δύο... και άλλα 150 από Φρανκφούρτη προς Άμστερνταμ. Σύνολο λοιπόν...300 Ευρώ τα αεροπορικά συνολικά και για τους δύο!

Έτσι θα έχεις και το περιθώριο να μείνεις στην Φρανκφούρτη λίγες μέρες.

Επίσης...προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί αν και λείπει ο boss, θα πέσει μαστίγωμα μόλις επιστρέψει! :lol::lol::lol:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλε αφου το γραφει ο χριστιανος(υποθεσεις κανουμε!!) στο πρωτο ποστ του οτι θελει να παει τον ιουνιο, τι του λες για μαρτιο????

mixaliss

Member
:lol::lol:... ασε το ειδα και ξενερωσα μαλακια που βαζουνε οριο..ελπιζω να πεχτουν τετοιες προσφορες και για ιουνιο...
( οπως βλεπεις και με ελληνικα):D

trapper

Member
Ρε παιδιά, ο cakenet λέι για αναχώρηση Μάρτιο και η latina λέι ότι ο mixaliss δεν θέλει αναχώρηση Μάρτιο.

Τι γίνεται αν κλείσει για αναχώρηση Μάρτιο και άφιξη Ιούνιο, και τελικά δεν πάει τον Μάρτιο, αλλά μόνο επιστρέψει τον Ιούνιο με Lufthansa? (επειδή συμφέρει έστω για μόνο επιστροφή).

Το έχω κάνει πολλές φορές σε point to point εταιρίες αλλα δεν μου έτυχε σε legacy (παραδοσιακές), το να μην χρησιμοποιήσω το ένα σκέλος πτήσης που πλήρωσα.

Αυτό το λέω επειδή μου έκανε εντύπωση μια προσφατη προσφορά site που προσφερε ξενοδοχεία 4* στην Πράγα με τιμή £3 / 3μέρο για ΜΑΡ-ΑΠΡ. Αλλά με την υποχρέωση κανονικής χρέωσης σε περίπτωση μη εμφάνισης.

Μήπως είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις το 1 σκέλος, αποδεικνύοντας έτσι και τις μέρες παραμονής;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ δεν θυμόμουν την ημερομηνία της αναχώρησης...και απλά ανέφερα την πρόταση.

Από εκεί και πέρα..έτσι είναι η συγκεκριμένη προσφορά... η προηγούμενη που είχε ίσχυε για όλο το 2009 ανεξάρτητα από την αναχώρηση...κι έβρισκες αυτές τις τιμές και για τον Ιούνιο σε κάποιες ημερομηνίες.

Το τι θα βγάλει αύριο - μεθαύριο..δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom