Natasa Ch
Member
Ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις! Το ξέρουμε ότι δεν είναι διακοπές ξεκουρασης, το κάναμε και περυσι ακριβώς έτσι στην Ισλανδία, σε 13 μέρες αλλάξαμε 12 ξενοδοχεία, αλλά μας αρέσει πολυ η φάση road trip. Θα οδηγάμε και οι δυο εναλλάξ, και να σας πω έχω μια ελπίδα ότι φέτος, όπως και περυσι, δε θα γινεται ο κακος χαμός στους δρόμους λόγω της παγκόσμιας κατάστασης. Ίσως να μας οφελησει αυτό.
Τώρα σκέφτομαι μήπως οδηγησουμε απευθείας Αθήνα-sveti Stefan (ξέρω, η απόλυτη ταλαιπωρια), αλλά έτσι θα έχουμε μια παραπανω μέρα, και κόβοντας και τα νησιά απέναντι απο το Σπλιτ, βγαίνουν οι 3 μέρες που θέλουμε για τη Σλοβενία.
Εννοείς να διανυκτερεύσουμε μια μέρα Ζάγκρεμπ, μια Βελιγράδι και μετά πισω Ελλάδα; ή να προσπερασουμε τελείως το Ζάγκρεμπ και απλά μέσω Ζαγκρεμπ να παμε Βελιγράδι κατευθείαν; για το Ζάγκρεμπ έχω ακούσει μετριοπαθείς κριτικές, αξίζει λες περισσότερο το Βελιγράδι;
Τώρα σκέφτομαι μήπως οδηγησουμε απευθείας Αθήνα-sveti Stefan (ξέρω, η απόλυτη ταλαιπωρια), αλλά έτσι θα έχουμε μια παραπανω μέρα, και κόβοντας και τα νησιά απέναντι απο το Σπλιτ, βγαίνουν οι 3 μέρες που θέλουμε για τη Σλοβενία.