elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Γενικά θα πρέπει να αποταθείτε απευθείας στα ξενοδοχεία καθώς πολλά που διαθέτουν τετράκλινο χαμηλώνουν την τιμή του δωματίου εφόσον πρόκειται για παιδιά τέτοιας ηλικίας. Κοιτάξτε για ξενοδοχεία της αλυσίδας Accor, τα οποία για παράδειγμα έχουν συνήθως δωμάτια ειδικά για οικογένειας, και συχνά τα παιδιά ως 12 ετών δωρεάν τόσο εντός δωματίου όσο και στο πρωινό. Επίσης τα Citadines, με τα δωμάτια τύπου διαμερίσματος μπορεί να σας φανούν χρήσιμα, όπως και η επιλογή ενός διαμερίσματος αυτού καθεαυτού μέσω του airbnb φερ'ειπείν.Θελω να κλεισω ξενοδοχειο στο Παρισι για δυο τετραμελεις οικογενειες με δυο παιδια η καθεμια απο 7 ως 11 ετων. Αυτο για ενα βραδυ. Μετα παμε eurodisney για τρεις μερες οπως εχω γραψει και αλλου και επιστρεφει Παρισι μονο η μια οικογενεια (την αλλη δεν θα την φαει ο Μικυ Μαους,παει κατευθειαν Αθηνα) για αλλα δυο βραδια.
Ερωτησεις κρίσεως:
1) Αν και δεν κλεινω ποτε απο πρακτορειο, πειτε μου εχω πιθανοτητες να το συντονισω ολο αυτο μονη μου ? Μιλαω για το ξενοδοχειο στο Παρισι τα ξενοδοχεια στη eurodisney εχουν ηδη κλειστει.
2) Εχετε καποιο ξενοδοχειο να μου προτεινετε για την περιπτωση μας ( 2 τετρακλινα) με βασικο κριτηριο να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα σε σταθμο μετρο κι ας ειναι και εκτος κεντρου? Νυχτερινη ζωη κλπ δεν μας ενδιαφερουν οπως καταλαβατε,προεχει η ευκολη προσβαση και μετακινηση λογω παιδιων.... Μεχρι 130 το δωματιο λεω....
3) Εχει νοημα να επιμεινω να βρω το ιδιο ξενοδοχειο για εμας που θα ξαναγυρισουμε Παρισι μετα απο 3 μερες ή να παμε και αλλού αν δυσκολευτω?
Περιμενω τα φωτα σας γιατι μετα απο 7 χρονια ταξιδιωτικης αυτοοργανωσης νομιζω οτι εχω πελαγωσει πληρως.
Κι εγώ το παρατήρησα ότι βγαίνει αυτό στην πλειονότητα των ξενοδοχείων. Όπως σας είπα επειδή αν και τετράκλινο τα 2 άτομα είναι παιδιά κάτω των 12 ετών θα ήταν καλύτερο αφού βρείτε κάποια ξενοδοχεία τα οποία σας ενδιαφέρουν και είναι κοντά στο ποσό που θέλετε να διαθέσετε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους, καθότι ορισμένες φορές δε φορτώνουν στο σύστημα τις τιμές που αφορούν την περίπτωση σας.Ευχαριστω για την απαντηση. Εκανα αναζητηση στα accor hotels και ενω δινω οτι ψαχνω για 2 τετρακλινα μου βγαζει ενα κατεβατό απο διαθεσιμα ξενοδοχεια και οταν κάνω κλικ μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο δωματιο για 4 ατομα. Στα πρωτα 6-7 τουλαχιστον.Τι κανω λαθος ?
Πάσα βοηθεια δεκτη.