Εγώ πλην του σαφάρι δεν είχα χρησιμοποιήσει τουριστικές υπηρεσίες κι ήταν μια χαρά, ακόμη και για τρεκ στα βουνά με τις φυλές.Καλημέρα στην ομάδα!θα πάω το Νοέμβριο στην τανζανια και σκοπεύω να επισκεφτώ την Ζανζιβάρη και να κάνω ένα σαφάρι στο σερενγκετι και νγορονγκορο και επιςκεψη στους χατζαμπε. Από όσα έχω διαβάσει βλέπω ότι εκει τα παντα λειτουργούν με tour operators. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κάτι μόνος του;φυσικά όχι να βγει στα πάρκα μόνος(!), αλλά για παράδειγμα το σνορκελινγκ στη Ζανζιβάρη ή μια προτεινόμενη εκδρομή σε κάποιους καταρράκτες στην αρουσα πρέπει υποχρεωτικά να είναι με οδηγό;;;έχει κάποιος εμπειρία;
Τέλεια ευχαριστω!γιατι το κόστος όντως ανεβαίνει παρά πολύ χρησιμοποιώντας συνέχεια τέτοιες υπηρεσίες.Εγώ πλην του σαφάρι δεν είχα χρησιμοποιήσει τουριστικές υπηρεσίες κι ήταν μια χαρά, ακόμη και για τρεκ στα βουνά με τις φυλές.
Δε το συζητάμε ότι στο πάρκο θα πάς μόνο με tour operator και θα προσέξεις επίσης τι περιλαμβάνει το πακέτο κυρίως για το θέμα διανυκτέρευσης μέσα στο πάρκο. Τα φτηνά συνήθως αφορούν διανυκτέρευση σε σκηνές στα λεγόμενα public camps που ουσιαστικά είναι ένας χωρος με τουαλέτες και τραπεζαρία στη μέση της ζούγκλας, με υαινες και βουβάλια να κυκλοφορούν αναμεσα μας. Εγώ αυτό έκανα φοβερή εμπειρία, αλλά θέλει λίγο να είναι καποιος εξοικειωμένος με την υπαίθρια ζωή.Καλημέρα στην ομάδα!θα πάω το Νοέμβριο στην τανζανια και σκοπεύω να επισκεφτώ την Ζανζιβάρη και να κάνω ένα σαφάρι στο σερενγκετι και νγορονγκορο και επιςκεψη στους χατζαμπε. Από όσα έχω διαβάσει βλέπω ότι εκει τα παντα λειτουργούν με tour operators. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κάτι μόνος του;φυσικά όχι να βγει στα πάρκα μόνος(!), αλλά για παράδειγμα το σνορκελινγκ στη Ζανζιβάρη ή μια προτεινόμενη εκδρομή σε κάποιους καταρράκτες στην αρουσα πρέπει υποχρεωτικά να είναι με οδηγό;;;έχει κάποιος εμπειρία;