zografialep
New Member
Γεια σας, ειμαι καινουργια εδω! Χρειαζομαι μια βοηθεια απο αυτους που ξερουν τη Γερμανια..
Προκειται να παω σε ενα καμπ- προγραμμα του Goethe το καλοκαιρι (σαν κατασκηνωση) για εφηβους και βρισκομαι σε τεραστιο διλημμα.. Οι επιλογες μου ειναι η Βοννη, η βαμβέργη και το Τραουνσταιν στην Βαυαρια(μικρη πολη).
Ολα ειναι για εκμαθηση γερμανικων αλλα και δραστηριοτητες και τουρισμο.
Η Βοννη προσφερει εκδρομη στην Κολωνια και την πεδιαδα του Ρηνου γενικα, η Βαμβέργη στην Νυρεμβεργη και το Bayreth και το Τράουνσταιν Μοναχο και Σαλτσμπουργκ. (τα τελευταια ειναι φοβερα βεβαια, αλλα θα προτιμουσα να τα δω μονη με την ησυχια μου αργοτερα)
Για τη Βοννη εχω αμφιβολιες ως προς το αν ειναι ωραια κτλ...
Η βαμβεργη ειναι πανεμορφη αλλα δεν εχει τοσα να δω?
Θελω οπως και να χει να υπαρχει κατι διαφορετικο, να ξεφυγω απ ελλαδα..
Δεν ξερω, παρακαλω, οποιοσδηποτε εχει επισκευτει καποια απ τις πολεις ας μ πει, για οπουδηποτε ειδους πληροφορια!
Ευχαριστω πολυ!!
Προκειται να παω σε ενα καμπ- προγραμμα του Goethe το καλοκαιρι (σαν κατασκηνωση) για εφηβους και βρισκομαι σε τεραστιο διλημμα.. Οι επιλογες μου ειναι η Βοννη, η βαμβέργη και το Τραουνσταιν στην Βαυαρια(μικρη πολη).
Ολα ειναι για εκμαθηση γερμανικων αλλα και δραστηριοτητες και τουρισμο.
Η Βοννη προσφερει εκδρομη στην Κολωνια και την πεδιαδα του Ρηνου γενικα, η Βαμβέργη στην Νυρεμβεργη και το Bayreth και το Τράουνσταιν Μοναχο και Σαλτσμπουργκ. (τα τελευταια ειναι φοβερα βεβαια, αλλα θα προτιμουσα να τα δω μονη με την ησυχια μου αργοτερα)
Για τη Βοννη εχω αμφιβολιες ως προς το αν ειναι ωραια κτλ...
Η βαμβεργη ειναι πανεμορφη αλλα δεν εχει τοσα να δω?
Θελω οπως και να χει να υπαρχει κατι διαφορετικο, να ξεφυγω απ ελλαδα..
Δεν ξερω, παρακαλω, οποιοσδηποτε εχει επισκευτει καποια απ τις πολεις ας μ πει, για οπουδηποτε ειδους πληροφορια!
Ευχαριστω πολυ!!