giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
Υπέροχες φωτο, καταπληκτική αφήγηση.. Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου και πάντα τέτοια ταξίδια!!!
πες τα Στελιο μου,να μην τα λεω εγωνα μην ειναι μαρτυριαδες.
Σουδιανε μου,εγινε ανακοινωση!που το ειχατε το μυαλο σας?αλλά μόνο τώρα το έμαθα
η καλογραμενη ιστορια (κινητρο)για perhentian πιστευω να καταλαβες οτι αναφερετε στη δικη σουΔώσε Perhentian στο λαό...
Οχι Εφη μου εσυ δεν κουραζεις καθολου σε αντιθεση με αλλες ιστοριες που τυγχανει να ειναι ενδιαφερον προορισμοι για μενα,και πρεπει να υποστω ενα σωρο κατινιες και αρλουμπες μεχρι το τελος της ιστοριας(που ποτε δεν τελειωνω).Τη δουλεια μου την κανω πολυ καλυτερα απ το να γραφω ιστοριες!Επισεις το τι ωρα ξυπνησα,και οτι επλυνα τα δοντια μου και επιασα κοτσο τα μαλλια μου,δε ενδιαφερει κανεναν σιγουρα.
Μια απλη ιστορια,πως περασαμε,τι ειδαμε,ανθρωπους, συνηθειες και τροπος ζωης,μικρα tips για μελλοντικους ταξιδιωτες,και λιγο προσανατολισμος με αποστασεις μμμ κτλ
Και παλι νιωθω πως καπου καπου μπαινω σε αηδιαστικες λεπτομερειες και κουραζω.Πειτε μου....
δεν άντεξες και την πέταξες τη φόλα σου!!!!!Οχι Εφη μου εσυ δεν κουραζεις καθολου σε αντιθεση με αλλες ιστοριες που τυγχανει να ειναι ενδιαφερον προορισμοι για μενα,και πρεπει να υποστω ενα σωρο κατινιες και αρλουμπες μεχρι το τελος της ιστοριας(που ποτε δεν τελειωνω).
GO ON