• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

αρχαριος

sofiapapag

New Member
γεια σας οπως και ο τιτλος ειμαι καινουργια και στο σαιτ και στα ταξιδια. τα ταξιδια μου ειναι περιορισμενα στις καλοκαιρινες διακοπες και στη φαντασια...ομως ω του θαυματος τον τελευταιο μηνα κατι γινεται .κατι μικρες εκδρομουλες εδω κατι σαββατοκυριακα εκει ε ...δεν θα μας μεινει το χουι?γι΄αυτο και εψαξα και βρηκα το σαιτ σας, γιατι θελω τα φωτα σας .καλη μας συνεργασια:clap:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες Σοφία και καλά σου ταξίδια.:D:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γεια σου Σοφη ..καλως ηρθες στην παρεα.
Και τα δικα μας ταξιδια πλεον στη σφαιρα της φαντασιας εχουν περασει.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Καλώς ήρθες !

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες και απο εμας.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Καλώς τη Σοφία..!!!
Καλά ταξίδια σου εύχομαι..!!!:p

sofiapapag

New Member
πολλα ευχαριστω και 1ο ταξιδι

σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα.μολις τωρα ειδα τα μυνηματα και αισθανθηκα σν να ανταμωσα παλιους φιλους κι ας ειμαι αρχαρια!!!παιδια δεν θα το πιστεψετε αλλα πηγα ταξιδι...2ημερο αλλα ταξιδι....βουλγαρια...αλλα...ταξιδι.με βοηθησαν πολυ οι συμβουλες σας και οι εμπειριες σας ..αλλα τα απροβλεπτα ......απροβλεπτα.βεβαια ειχαμε μαζι μας και εναν παλιο στο θεμα βουλγαρια αλλα...μανταρα.εχω να πω πολλα αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω,λογω δουλειας.παντως ενα σας λεω σαν εμπειρια καταπληκτικη,σαν προορισμος δεν λεει και πολλα,σαν ταξιδι...αρχαρια για να μην πω '' που πατε ξεβρακωτοι στα αγκαθια'' τα λεμε!!!!

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Καλώς μας ήρθες Σοφία έτσι ξεκινάς σιγά σιγά και μετά και μετά κολλάς.. Καλά ταξίδια λοιπόν!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom