• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

από κηφισό σε αεροδρόμιο

SPYROS

New Member
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ παιδιά, καλά χριστούγεννα σε όλες - όλους !
καλημερα εχω μια σοβαρη ερωτηση!φτανω στο ελευθεριοσ βενιζελος 11 και 20 και το λεωφορειο μου απο κηφισο φευγει 1 και 15 με το λεωφορειο απο αεροδρομιο ποση ωρα θα κανω και ποσο στοιχιζει?θα προλαβω η θα κανω χριστουγεννα στους δρομουσ?!!?!
βοηθειστε με παιδια φοιτητης ειμαι!!!!!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
καλημερα εχω μια σοβαρη ερωτηση!φτανω στο ελευθεριοσ βενιζελος 11 και 20 και το λεωφορειο μου απο κηφισο φευγει 1 και 15 με το λεωφορειο απο αεροδρομιο ποση ωρα θα κανω και ποσο στοιχιζει?θα προλαβω η θα κανω χριστουγεννα στους δρομουσ?!!?!
το εισιτηριο κοστιζει 3,20.πιστευω οτι θα προλαβεις...οριακά..η διαδρομη ειναι περιπου 90 λεπτα...αν δεν υπαρχουν καθυστερησεις και αν δεν ειναι μερα εξόδου που να εχει κινηση η αττική οδος..δες και το σαιτ του ΟΑΣΑ για να βρεις τις ακριβεις ώρες αναχωρησης του λεωφορειου απο αεροδρομιο.

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
90 λεπτά είναι πολλά νομίζω καμια ωρίτσα να υπολογίζεις εκτός και αν πέσεις σε φοβερή κίνηση.Απλά πρέπει να υπολογίσεις οτι μπορεί στο αεροδρόμιο να φτάσεις και λίγο αργότερα ,να καθυστερήσεις αν έχεις βαλίτσες..κ.τ.λ οπότε μάλλον με την ψυχή στο στόμα σε βλέπω.Εκτός και αν πάρεις ταξάκι αλλά να υπολογίσεις ενα 35αρι υπο καλές συνθήκες.Σε σχέση με τα 3.20 του λεωφορείου έχει μια κάποια διαφορά:shock:!Αλλά έτσι είναϊ: ο χρόνος δυστυχώς είναι χρήμα!:D

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
σπυρό σε παρόμοια περίπτωση εγώ προτίμησα το ταξί με 25€ δε το ρίσκαρα να περιμένω πότε θα φύγει το λεωφορείο.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
σπυρό σε παρόμοια περίπτωση εγώ προτίμησα το ταξί με 25? δε το ρίσκαρα να περιμένω πότε θα φύγει το λεωφορείο.

Όσες φορές πήρα ταξί απο αεροδρόμιο μου ζητήσαν περίπου 7-8 ? παραπάνω απο αυτά που έγραφε το ταξίμετρο. Όταν ζήτησα το λόγο μου είπαν ότι ''οι βαλίτσες, η αναμονή στο αεροδρόμιο, με έφερες στην ερημιά'' και άλλους τέτοιους σοβαρούς ισχυρισμούς. Μετά την 3η φορά άρχισα να χρησιμοποιώ το Χ93 και το Χ92 του ΟΑΣΑ που είναι σύντομα, φθηνά και χωρίς εκμετάλλευση.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
και πολύ καλά έκανες θα το έχω στα υπόψιν κι εγώ

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Κι εγώ νομίζω ότι συνήθως οι ταξιτζήδες είναι τόσο αργοί που πολλές φορές είναι μηδαμινή η διαφορά σε σχέση με το λεωφορείο.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Όσες φορές πήρα ταξί απο αεροδρόμιο μου ζητήσαν περίπου 7-8 ? παραπάνω απο αυτά που έγραφε το ταξίμετρο. Όταν ζήτησα το λόγο μου είπαν ότι ''οι βαλίτσες, η αναμονή στο αεροδρόμιο, με έφερες στην ερημιά'' και άλλους τέτοιους σοβαρούς ισχυρισμούς. Μετά την 3η φορά άρχισα να χρησιμοποιώ το Χ93 και το Χ92 του ΟΑΣΑ που είναι σύντομα, φθηνά και χωρίς εκμετάλλευση.
συμφωνώ μαζί σου!!εχω ορκιστει οτι δεν ξαναπαιρνω ταξί για αεροδρομιο..οτι ώρα και να ταξιδευω παίρνω το λεωφορείο.σε εκμεταλλευονται!!
και ποτέ δεν σου λένε απο το τηλεφωνο ποσο θα στοιχήσει περίπου!!
θα πάω βιέννη στις γιορτές..εχω παραγγελει ταξί και ξέρω από τώρα πόσα θα πληρώσω!!!

εδώ οτι τους καπνίσει ....τους αποφευγω γενικά...

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
θα σου ελεγα "ξερα" λεωφορειο, αλλα επειδη εισαι οριακα σκεψου σοβαρα το ταξι για εναν και μονο λογο...εχεις επιλογες διαδρομης, πιστεψε με μπορει να κανεις και πανω απο 2 ωρες για να φτασεις στα ΚΤΕΛ εαν η Εθνικη εχει κινηση..την διαδρομη αυτη την κανω 4 φορες την ημερα!!!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
το τι ώρα φτάνεις στο βενιζέλος δε παίζει τόσο ρόλο τι ώρα θα πάρεις τις αποσκευές σου παίζει έκτός αν έχεις μόνο χειραποσκευές, τις βαλίτσες μπορεί να τις περιμένεις από 10΄-30΄

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
παιδια πριν 2 μερες πηρα το λεωφορειο χ93 .καλα ηταν πολυ γρηγορο μονο 3 τεταρτα...δεν σταματησε και σε 2 στασεις γιατι δεν ειχε κοσμο..μεγαλη εξυπηρετηση..αλλα ειχα απλα χρονου..πολυ βολικο..

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μα ...είναι βολικό! Είναι να μην σου τύχει απλά κάποια καθυστέρηση, κατά τα άλλα σαφώς αξίζει (κατά εμένα) σε σχέση με το ταξί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom