danaoula23
Member
Danaoula, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα στο Dubai μην αγχώνεσαι, έχω πάει 3 φορές και μάλιστα με την γυναίκα μου και τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, βέβαια δεν μπορείς να κυκλοφορείς με καυτό σορτς ας πούμε αλλά πρόβλημα όχι δεν υπάρχει σε νορμάλ πλαίσια… Η γυναίκα μου και τιραντέ φόραγε και ότι ήθελε… Μην νομίζεις ότι πας σε κανένα μέρος που είναι τόσο φανατικά τα πράγματα για τους τουρίστες (γιατί για τοπικούς είναι αρκετά φανατικοί)… Βέβαια εξαρτάται απ το μέρος που θα επισκεφτείς και τι ρούχα θα φοράς.
Μην ξεχάσεις να πας στην jumeirah, madinat resorts, και βέβαια στο Burj για καφέ ή φαγητό (λίγο ακριβό). Από ζέστη να είσαι προετοιμασμένη γιατί έχει αρκετή, (δεν είναι 40 είναι περίπου 45-50 τον Αύγουστο) αλλά όλα είναι μια συνήθεια!!...
Πραγματικά μην αγχώνεσαι καθόλου, ότι θες φοράς στο Dubai. Επίσης να κανονίσεις και μια εκδρομή στην έρημο αν δεν το έχεις κάνει με βεδουίνικη βραδιά, καμήλες κλπ.. Είναι πολύ όμορφα!!Αν θες βέβαια να περάσεις πολύ όμορφα σε ένα Dubai city tour………………. πάρτε λιμουζίνα, είναι απ τις καλύτερες εμπειρίες. Ότι πληροφορίες θέλεις σου λέω…
I love Dubai and UAE!! Καλά να περάσεις!!
Σ ευχαριστω πολυ!! βασικα εμεις θα παμε με πρακτορειο οργανωμενα, και μας εχει και city tour και σαφαρι στην ερημο!! εχουμε και καποιες ελευθερες μερες στη ρας ελ χειμα ετσι για χαλαρωση...τελεια θα ναι!!!