tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
μα δεν θα εχει ουτε λεοφωρεια την γκαντεμια μου γμ.....ειναι παν γαλλικη αν το λεω σωστα 24ωρη και κυλιομενη τωρα τι σημαινει το κυλιομενη δεν εχω ιδεα,ας ελπισουμε οτι μεχρι τοτε θα αλλαξει κατι....Ο,τι και στημ προηγουμενη. Σου επιστρεφουν τα χρηματα οι γαλλικοι σιδηροδρομοι και κλεινεις λεωφορειο. Εγω θα εκλεινα απο τωρα το λεωφορειο γιατι μπορεις να ακυρωσεις το εισιτηριο αν το τρενο λσιτουργησει.
αχ τι το θελα.........αφου δε με θελει γμτ.......απ την αρχη στραβωνε,θα δω τι θα κανω,αν ειναι το παρισι να μου κοστισει τα χριστουγεννα με τα παιδια,αστο........ηδη εχω ξεφυγει.......το θετικο οτι θα ειμαι γαλλια,και μιλαει τη γλωσσα ο ξαδελφος μου.απο εκει και περα λογικα ειδοποιουν καποιες μερες πριν οτι απεργουν ετσι δεν ειναι;Κλεισε ενα βραδυ διαμονη στο Παρισι να σου βρισκεται τοτε και ακυρωνεις αν δεν γινει απεργια.
μιλησα με τον ξαδελφο μου,το πιο σιγουρο ειναι οτι θα φυγω στις 4 αλλα για διαμονη που λες ειναι ρισκο,εφοσον στο παρισι τις 5 δε θα κινηται τιποτα,πως δλδ θα παω στο αεροδρομιο;με τι συγκοινωνια;Το κυλιόμενη μάλλον σημαίνει ότι μπορεί να γίνουν απεργίες και 6/12,7/12 κτλ.Λογικά θα ξεκαθαρίσουν μερικές μέρες πριν.Το πιό ασφαλές είναι να φύγεις στις 4/12 κλείνοντας ένα βράδυ διαμονή στο Παρίσι.
uber ίσως.Αλλά θα το δεις επιτόπου.Τι άλλη επιλογή έχεις;Αν τα ακυρώσεις όλα θα χάσεις περισσότερα,έτσι δεν είναι;μιλησα με τον ξαδελφο μου,το πιο σιγουρο ειναι οτι θα φυγω στις 4 αλλα για διαμονη που λες ειναι ρισκο,εφοσον στο παρισι τις 5 δε θα κινηται τιποτα,πως δλδ θα παω στο αεροδρομιο;με τι συγκοινωνια;
να τ ακυρωσω ολα ειναι κομματι δυσκολο...ειναι πολλα...καραβια,αεροπλανα,τρενα...πιο ευκολο να μεινω στο αεροδρομιο μια νυχτα μου φαινεται....δυστυχως δε βρηκα αλλη λυση....κι αυτο εφοσον γινει απεργια οπως λενε στις 5.αν αλλαξει κατι που το ευχομαι,θα πανε ολα καλα.uber ίσως.Αλλά θα το δεις επιτόπου.Τι άλλη επιλογή έχεις;Αν τα ακυρώσεις όλα θα χάσεις περισσότερα,έτσι δεν είναι;