30 Νοεμβρίου 2010 #1 S speedbird Member Μηνύματα 7 Likes 0 πάλι καλα που την βρήκακαλημέρα σε όλους!! Είμαι καινούρειο μέλος και όπως και εσέις αγαπώ τα ταξιδία αλλά δεν έχω τόσα πολλά στο ενεργητικό μου!σιγά σιγά όμως ανοίγω τα φτερά μου για νέους προορισμούς καλό μας ταξίδι λοιπόν!!
πάλι καλα που την βρήκακαλημέρα σε όλους!! Είμαι καινούρειο μέλος και όπως και εσέις αγαπώ τα ταξιδία αλλά δεν έχω τόσα πολλά στο ενεργητικό μου!σιγά σιγά όμως ανοίγω τα φτερά μου για νέους προορισμούς καλό μας ταξίδι λοιπόν!!
30 Νοεμβρίου 2010 #2 Twinkie Member Μηνύματα 1.142 Likes 327 Επόμενο Ταξίδι Με το νου Ταξίδι-Όνειρο Στα πέντε σημεία της Γης Καλώς ήρθες...βιαστικό πουλί στο φόρουμ! Καλά και όμορφα ταξίδια σου εύχομαι και όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνουν τα φτερά σου
Καλώς ήρθες...βιαστικό πουλί στο φόρουμ! Καλά και όμορφα ταξίδια σου εύχομαι και όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνουν τα φτερά σου
30 Νοεμβρίου 2010 #3 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 144 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! Καλώς ήρθες στην παρέα του !!! Σ εύχομαι σύντομα να έχεις "πετάξει" σε όλους τους προορισμούς που θέλεις!
Καλώς ήρθες στην παρέα του !!! Σ εύχομαι σύντομα να έχεις "πετάξει" σε όλους τους προορισμούς που θέλεις!
30 Νοεμβρίου 2010 #4 LULLU Member Μηνύματα 3.595 Likes 8.124 Επόμενο Ταξίδι το ψαχνω.... Ταξίδι-Όνειρο Νιγηρας-Μαλι καλα σου ταξιδια λοιπον!!!!!!
30 Νοεμβρίου 2010 #5 nenena Member Μηνύματα 979 Likes 154 Επόμενο Ταξίδι αναζητείται Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη Ποτέ δεν είναι αργά! Καλά ταξίδια!
30 Νοεμβρίου 2010 #6 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.265 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Καλα ταξιδια speedbird.Καλως ηρθες!