• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ αμερικη για 16 μερες βοηθεια..

gkinis1984

New Member
Καλησπερα και απο μενα.. θα παω αμερικη τελη αυγουστου για 2 φορα.. την πρωτη φορα πειγα los angeles san diego las vegas..θα φτασω 26 αυγουστου στην new york και μετα στις 29 αυγουστου με 1 σεμπτεβριου θα ειμαι στην philadelpfia για ενα συνεδριο.. μετα σκευτομουν να φυγω με αμαξη για miami με ενα βραδυ διανυκτερευση καπου για ξεκουραση και στις 2 σεμπτεβρη να ειμαι miami.. και τωρα ειναι το δηλιμμα θα εχω μια βδομαδα μπροστα μου.. να κατσω 4 μερες miami και μετα baxames αλλες 3? να κατσω μια βδομαδα miami η μια βδομαδα bahames? ιδεα δεν εχω.. μετα σκευτομαι να αφησω το αμαξι miami kai να γυρισουμε αερωπορικος για new york.. επισης ξερει καπιος αν υπαρχει ferry boat για nassau bahames και απο που θα κλεισω αν κλεισω?:p

karfitsa

Member
Μια ιδεα...αμα πας Μαιαμι,σκεψου για κρουαζιερα στην Καραιβικη..εκει ειναι η βαση για τα κρουαζιεροπλοια.

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Πιστεύω πως αμα κάτσεις 4μέρες μαιαμι ειναι μια χαρά!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
και μην μην μην αφησεις τις Μπαχαμες απεξω..ακους ?
Ευχαριστα προβληματα εχεις παντως:D:D

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ορλάντο (ακροτήριο Κανάβεραλ, Walt Disney World, Universal, SeaWorld) προσωπικά θα το προτιμούσα από το Μαϊάμι.
Επίσης σε 3 μέρες δεν θα δεις τη Νέα Υόρκη. Μπορείς να γυρίσεις από Φιλαδέλφεια και να εξερευνήσεις τη ΝΥ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom