paefstra
Member
Κι είσαι ακόμη εδώ;Δανία Skovsgaard.
Εκεί που ζει η μεγαλύτερη αγάπη τις ζωή μου!!!
Κι είσαι ακόμη εδώ;Δανία Skovsgaard.
Καλά ρε άρχοντα, και μεις αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε κι έτσι !!!!!Δανία Skovsgaard.
Χαίρομαι που αγάπησες και εσύ φίλε μου και να σου συμβαίνει οπότε το θες.!Καλά ρε άρχοντα, και μεις αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε κι έτσι !!!!!
Τέσπα, και το Roskilde είναι πολύ cool μέρος, ειδικά την περίοδο του Roskilde Festival....
Τον προηγούμενο μήνα την άφησα και πλέον με άφησε και αυτή..Κι είσαι ακόμη εδώ;
Ε, τότε έπρεπε να είσαι ήδη Roskilde γονατιστός . Εμείς θα τα λέμε όλα;Τον προηγούμενο μήνα την άφησα και πλέον με άφησε και αυτή..
Στοκχόλμη κατά την γνώμη μου.Καλησπέρα .Θέλω να κλείσω για καλοκαίρι 3μερο ταξίδι σε Σκανδιναβική πόλη και είμαι ανάμεσα σε Κοπεγχάγη ή Στοκχόλμη .Έχω βρεί αρκετά φθηνό ξενοδοχείο κεντικά στην Κοπεγχάγη(ομοίως Σουηδία) ,άρα το οικονομικό τόσο σε διαμονή όσο και σε αεροπορικά(μίλια) δεν είναι πρόβλημα και στις 2 πόλεις .Όσοι έχετε πάει (και στις δύο) ,παρακαλώ γράψτε μου ποια σας άρεσε περισσότερο .Αν θέλετε αιτιολογείτε ,αν όχι ,δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι αυτό τον καιρό ανεβάζω φρέσκια ιστορία για Κοπεγχάγη. Ίσως αν την παρακολουθήσεις σου φανεί χρήσιμη!Καλησπέρα .Θέλω να κλείσω για καλοκαίρι 3μερο ταξίδι σε Σκανδιναβική πόλη και είμαι ανάμεσα σε Κοπεγχάγη ή Στοκχόλμη .Έχω βρεί αρκετά φθηνό ξενοδοχείο κεντρικά στην Κοπεγχάγη(ομοίως Σουηδία) ,άρα το οικονομικό τόσο σε διαμονή όσο και σε αεροπορικά(μίλια) δεν είναι πρόβλημα και στις 2 πόλεις .Όσοι έχετε πάει (και στις δύο) ,παρακαλώ γράψτε μου ποια σας άρεσε περισσότερο .Αν θέλετε αιτιολογείτε ,αν όχι ,δεν υπάρχει πρόβλημα.