Natasafil
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2 - Αναχώρηση
- Κεφάλαιο 3 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 4 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 5 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 6 - Σίδνεϋ
- Κεφάλαιο 7 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 8 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 9 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 10 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 11 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 12 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 13 - Μπόρα Μπόρα
- Κεφάλαιο 14 - Επιστροφή
Η ιστορία μας αρχίζει τον Σεπτέμβρη του 2013, οπότε και ξεκινήσαμε να αναζητάμε τον επόμενο προορισμό μας. Εγώ έχω ήδη στο μυαλό μου ότι φέτος πια θα κάνουμε αυτήν την πολυπόθητη εκδρομή στο Μαρόκο - την οποία κυνηγάω 2 χρόνια και δεν μου κάθεται - αλλά ο άντρας μου (Στέφανος) έχει -πάλι- διαφορετική γνώμη. Αυστραλία λέει, Γαλλική Πολυνησία λέει και εγώ λέω ότι κάνει πλάκα δεν μπορεί... Και όμως, πριν καλά καλά το συνειδητοποιήσω, βρισκόμαστε μπροστά σε ταξιδιωτικά sites και προσπαθούμε να βρούμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (καθώς θα το οργανώσουμε μόνοι μας, χωρίς την βοήθεια κάποιου πρακτορείου). Βάζουμε κάτω τα οικονομικά και τον χρόνο που διαθέτουμε και αποφασίζουμε : Σίδνεϋ 3 διανυκτερεύσεις, Μπόρα Μπόρα 5 διανυκτερεύσεις. Μετά από πολύ ψάξιμο και έχοντας πια πάει Ιανουάριος κινούμε τις διαδικασίες :
Σίδνεϋ - Μπόρα Μπόρα μετ' επιστροφής 1,580e / άτομο
Μπόρα Μπόρα (3 διαν. οικονομικό ξενοδ.) 318e / άτομο
Μπόρα Μπόρα (2 διαν. 5* resort) 688e / άτομο
Περνάει ο καιρός και ξαφνικά βρισκόμαστε στον Ιούλιο περιμένοντας την αναχώρηση μας, με όλο το άγχος μήπως κάτι μας έχει διαφύγει, μήπως κάτι δεν υπολογίσαμε σωστά (τόσες ζώνες ώρας αλλάζουμε), μήπως συμβεί οτιδήποτε και είμαστε και μόνοι μας... Η τύχη όμως βοηθάει τους τολμηρούς, οπότε αυλαία και πάμε !
- Κάνουμε αίτηση για αυστραλιανή visa (www.Australia.gov.au), η οποία εκδίδεται μέσα σε 2 ημέρες (για όλα τα transit δηλ. Ντουμπάι, Όκλαντ δεν χρειάζεται visa, ούτε και για Γαλλική Πολυνησία για τους Ευρωπαίους.)
- Κλείνουμε αεροπορικά. Κόστος :
Σίδνεϋ - Μπόρα Μπόρα μετ' επιστροφής 1,580e / άτομο
- Κλείνουμε και τα ξενοδοχεία. Κόστος :
Μπόρα Μπόρα (3 διαν. οικονομικό ξενοδ.) 318e / άτομο
Μπόρα Μπόρα (2 διαν. 5* resort) 688e / άτομο
Περνάει ο καιρός και ξαφνικά βρισκόμαστε στον Ιούλιο περιμένοντας την αναχώρηση μας, με όλο το άγχος μήπως κάτι μας έχει διαφύγει, μήπως κάτι δεν υπολογίσαμε σωστά (τόσες ζώνες ώρας αλλάζουμε), μήπως συμβεί οτιδήποτε και είμαστε και μόνοι μας... Η τύχη όμως βοηθάει τους τολμηρούς, οπότε αυλαία και πάμε !